Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Thread Fantasy Anime
Chris |
Jan 8 2004, 03:05 PM
|
Rogue

Group: Members+
From: Dragon Eden
Member No.: 6
|
Vreau sa facem un thread de Fantasy Anime. Il facem la usergroups, si intra cine vrea, ca sa facem topicurile din nauntru, dup care ii dam drumul ... daca se poate asa ceva. Vom face niste topicuri unde se va vb de animele gen fantasy, si ceva topicuri specializate, adica se va vb despre rasele ce se regasesc in animeuri. Acolo va fi primul post facut de cine vrea si se intereseaza, cu toate detaliile despre o anume rasa, eu fac la Dragoni, logic :P , si daca vreti sa vedeti la ce ma refer concret, asteptati sa-l fac eu.
|
|
|
 |
 |
|
 |
Guest - Frost |
Jan 9 2004, 08:42 PM
|
Unregistered

|
Revin cu un post mai mare maine, azi nu am cum. Da, intra Lodoss, berserk, dastard, si ce mai vreti voi sa intre, dar ceva de genul asta, Final Fantasy... nu cred ca e Fantasyul la care ma refer eu, e mai degraba fantezia unui om in ce priveste viitorul, calculatoare, masinarii... dar mai vb.
Pot sa mai Propun niste topicuri, dar le pun maine.
|
|
|
 |
 |
|
 |
Chris |
Jan 10 2004, 01:04 PM
|
Rogue

Group: Members+
From: Dragon Eden
Member No.: 6
|
Si eu tot la Dark Ages ma gandeam sa fac, asta include dragonii...
Pai celelalte threaduri de care ziceam ar fi:
-UNHOLLY Anime = X, Hellsing... animele cu ingeri, vampiri, stiti voi genul Horror, si cele in care este scoasa in evidenta bataia intre bine si rau.
-Martial Arts Anime = Fatal Fury, Tekken, Street Fighter...
-Love Anime = Ah... !!! My Goddess..., KOR,...
-Mecha Anime = Gundam Wings, Escaflown,...
-Pshychological Anime = Evanghelion, Akira,...
Mai veniti cu idei. Sa mai vb cu Coyotee despre Fantasy, sa incepem daca se poate cat mai curand.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|