Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Captain Tsubasa
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
memo |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Incepator

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 59

|
Cei de pe Italia 1 (si in general de la posturile italiene) faceau o treaba buna, au dat destul de multe serii. Desii aveau obiceiul sa cam schimbe numele personajelor, titlurile (un motiv pentru care nici macar nu stiam despre ce e vorba cand am vazut titlul topicului, mi-am adus aminte dupa ce am citit descrierea ta). Dar macar italiana mi se pare o limba mai accesibila decat germana sau chiar franceza (pe care o inteleg, dar nu-mi place). Si in plus dublajul era de calitate, facut de mai multe voci, avea "personalitate", nici o asemanare cu dublajele de pe la noi... Iar mie imi placea si vocea tipei care canta melodiile pentru multe dintre seriale (Cristina D'Avena). Chiar, de curiozitate, isi aminteste cineva cum se numea serialul acesta la italieni (cine l-a vazut)?
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
Si io am vazut de 2-3-4-5 ori serialul,unele serii mai putin,altele mai mult,in orice caz,a rulat vreo 7 ani pe RtL2 si acuma tot mai ruleaza in Germania pe Tele5,mie mi-a placut foarte mult serialul,imi aduc aminte si de primul episod,cand se muta in noul oras si se duce la nustiu ce scoala(Katzu...?),am mai uitat si eu din el,dar putin,mai mult am uitat numele personajelor. Pe posturile italiene nu am avut sansa sa il vad,probabile pt ca eram prea mic pe atunci,is curios cum ar fi sunat in italiana,de franceza nici nu vreau sa aud. Apropo,ce anime-uri mai ruleaza pe posturile de cablu,inafara de RL2 si cele romanesti,mai ruleaza ceva anime-uri?????,va rog sa-mi ziceti daca mai sunt altele,si care,pe ce post????????
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
DMW |
|
New Version. No Improvement

Group: Members+
From: elsewhere
Member No.: 50
|
QUOTE(Demiurgus) Captain Tsubasa, Kimagure Orange Road si Occhi di Gatto (eh? nu stiu daca asa se scrie, numele in japoneza sau engleza nu-l stiu) sunt cei 3 'magnifici' de pe Italia1 :) Cat m-am uitat la el pe I1 mi-a placut, chit ca multe faze erau exagerate. Avea.....multa pasiune anime-ul asta in el. Mi-ar placea sa-l vad pe tot. Ultima parte, cand ajunge sa joace fotbal profesionist, n-am vazut-o. Oh waw!!! Exact! Cat a trecut de atunci? peste 10 ani, nu? am inceput cu KOR. Madoka (Sabrina) m-a imbolnavit de anime :) si nici eu n-am vazut ultima serie din CT. poate acum.... heh.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|