Chat | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Sir Integra Hellsing si Alucard
Aoi |
Mar 24 2004, 07:30 PM
|
Unregistered

|
Love..n-as crede , cred ca ii place sa o tachineze...shi ca priveste totul ca o distractie , un mod de recreere.Cel mai bine se poate vedea chestia asta in ultimul episod .
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
shuin |
Jan 5 2005, 04:49 PM
|
JENOVA Clone

Group: Members+
From: Yakusoku no Chi
Member No.: 540
|
nice topic here... so here's my 2 cents:
in primul rand, neg teoria cu dragostea fata de integra... cant be love, 'cause (IMO) when they 1st met integra was just a little lady. alucard ii jura supunere ink de atunci, si nu cred k ii jura supunere din cauza k s-a indragostit de o copila. si kiar dak aduceti argumente gen 'poate s-a indragostit de ea mai tarliu' nu merg pt k dupa cum am spus alucard ii jura supunere de knd s-au int prima data.
Nici tachinare nu e... Alucard e plin de el si ii place sa vada reactiile celor din jur, dar nu kre k o takineaza in vreun fel pe Integra.
Nu cred k e vb nici de dominare... alucard o protejeaza pe integra si organizatia, si desi ii zice master integrei nu kre k e dominat. argument ar fi penultimul ep park, at knd alucard ii zice integrei ceva de genu: acu ejti singura... fiecare pt el... i'm going 2 engage in an exciting fight. si oricum desi per ansamblu alucard respecta ordinele integrei de obicei face cam ce vrea el, cum vrea el, knd vrea el.
alucard o admira&respecta pe integra si asta se vede in ep in kre e ea in operatie si alucard isi aduce aminte cum s-au int prima data; practic ii admira taria de caracter si incapatanarea de a lupta at knd sansele ei sunt f mici. dar cu toate astea nici admiratia nu este (IMO) lucrul kre a facut-o pe integra stapana lui.
Parerea mea, ... here it comes: Alucard se afla in serviciul Hellsing, pt k sanjele Integrei este cel kre l-a eliberat din teminta. Pare prea simplu (si kiar nu inteleg de ce tot cautati voi atatea raspunsuri complicate la intrebarea asta) dar poate k asa e. Argument: Alucard o face pe Victoria vampir. Peste cateva episoade ii ofera Victoriei sansa sa bea din sanjele sau si sa fie libera (dc imi aduc bine aminte ii zice ceva de genu: drink my blood and be free, no life king sau ceva de genu). Victoria refuza si ramane supusa lui Alucard tot serialul (ati obs k i se adreseaza cu Master, la fel cum Alucard ii spune Integrei). Ar mai fi pe langa faptul k ea l-a eliberat, si loialitatea lui Alucard fata de Hellsing. Fostul lider al organizatiei, tatal integrei, i spune acesteia k at knd va avea probleme sa se duca in dungeon k acolo ceva o va proteja.. Alucard. Asta e un hint la faptul k Alucard este supus familiei hellsing (intr-un fel va confirma kiar el asta... dupa ce ii gusta sanjele integrei si se elibereaza, si apoi ii zice unkiului ei k nu are sanje de hellsing, si deci nu merita sa fie lider)
Simple and clean. It's all in the series... nu mai cuatati intelesuri ascunse... parerea mea :P
Acum legat de final, k am vazut k sunt discutii si pe marginea acestui subiect, nu putem decat sa speculam... imo, integra nu va accepta propunerea lui alucard de a deveni vampirita. knd spun asta ma bazez pe personalitaea ei din serial... in ep knd e aproape transformata de falsa sora in vampirita, integra e aja scarbita k se injunghie singura in gat pt a da afara sanjele de vampir sau ceva de genu.... nu cred k ar accepta sa devina ceea ce urajte cel mai mult, nici kiar pt alucard
ps: in ultimul ep dupa ce-l cafting pe incognito si acesta il intreaba who r u really?, si vedem fatza lui alucard... i s-a mai parut cuiva k seamana cu vlad tepes? :D adik la bun... cautati pe net tablouri cu vlad tepes si uitati-va din nou la scena aia........ or maybe im just crazy :D
|
|
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|