Chat | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
One Piece Movie 10: Strong World
 |
|
 |
spyderverr |
Jul 27 2010, 01:50 PM
|
Honorific Member

Group: Members+
Member No.: 3.019
|
ma gandeam la altceva cand am auzit c-o sa fie scris de oda. inceputul a fost ok, dar de la jumate incolo foarte slab. in plus, e prea asemanator cu al 6-lea film ( Baron Omatsuri and the Secret Island). diferenta e ca cea care ramane in picioare de data asta e nami, in timp ce restul -care-au fost langa ea in acel moment- sunt prinsi in vrejul ala. (+ ca mai ramane usopp constient cateva secunde) ne-a fost prezentata o nami falsa. ce mi-a placut... animalele (in special furnicile) si modul in care au fost prezentate la inceputul filmului. in rest... e doar un simplu film, prea putin contand faptul c-a fost scris de oda. e de rau cand incerci sa recreezi aceeasi poveste pentru doua personaje: nami si robin, in cazul de fata. o nu, au furat-o! o da, am salvat-o!PS 1: luffy si pikachu sunt cea mai tare combinatie. :lol: PS 2: arme? WTF?! PS 3: cel mai tare film de pana acum a fost al 6-lea ( Baron Omatsuri and the Secret Island). 5, pentru animale.
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
spyderverr |
Aug 1 2010, 11:22 AM
|
Honorific Member

Member No.: 3.019
|
QUOTE(Baka man @ Jul 28 2010, 01:37 AM) Pff, de ce nu pui si tu o sursa de download? iote-l aci: INP-Fansubs. edit: QUOTE(Baka man @ Jul 28 2010, 01:37 AM) Revin dupa cu un review daca e inca astept(am). :D
|
|
|
 |
 |
|
 |
Baka man |
Aug 1 2010, 12:44 PM
|
The Baka man ^^

From: Ploiesti
Member No.: 3.986
|
Nu l-am vazut pe tot, a fost prea lung. Cred ca asta ar trebui sa spuna tot.. Probabil ca o sa il termin intr-o buna zi, dar momentan sunt ocupat cu Legend of Galactic Heroes.
Mi s-a parut lungit inutil pentru ce ofera. Nu prea m-a tinut in priza, nu m-a facut curios sa vad ce se intampla mai departe, nu prea s-a sugerat ca vor urma lupte epice in curand iar Shiki arata destul de lame.
Per total (totalul pe care l-am vazut eu), e bine-venit, e o gura de aer proaspat cu aroma de old One Piece numai buna dupa atata manga servita saptmanal cu taraita. Dar ca film de sine-statator... e destul de mediocru. Grafrica e draguta, povestea e ok.. imi mai place si vestimentatia aleasa pentru personaje, dar cam atat. Cred ca singura faza cu adevarat memorabila a fost aceea cand au intrat Strawhat Pirates in camera lui Shiki, purtand costume de mobsters si au tras prin sala cu armele.
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|