QUOTE(Mumusan @ May 16 2013, 01:05 PM)
Favorite marine? Akainu, ca e foarte puternic, desi nu imi place de personalitatea lui.
spoiler despre Aokiji
Aokiji nu mai e in marina
Ciudată treabă! Încă nu înţeleg cum poate să fie personajul tău preferat din marină din moment ce nu îţi place personalitatea lui, ci doar puterea...Să înţeleg că îţi alegi personajele preferate în funcţie de puterea pe care o posedă? Ăsta e criteriul tău de selectare...? Puţini selectează astfel, foarte puţini, şi se pare ca faci parte dintre ei. <_<
Smoker s-a făcut remarcat în cea mai mare măsură printre marinari, după părerea mea. Personalitatea lui a fost remarcabilă, unul dintre factorii care m-au îndemnat să-l consider preferatul meu. În primul rând nici măcar nu respectă codul marinei, ci aplică unul propriu. În al doilea rând caracterul său este unul impresionant, să ne amintim doar cum l-a lăsat pe Luffy să scape după ce a aflat că i-a dat sarcina lui Zoro de a-l salva de la înec. În ultimul rând, cea mai interesantă şi suprinzătoare fază a fost în Alabasta când, în loc să accepte ca orice marinar o avansare şi o recompensa pentru fapta eroică de a-l "descoperi şi înfrânge pe Crocodile"- deşi Pâlăriile de Paie au făcut totul - acesta a respins-o cu cea mai grozavă atitudine posibilă, chiar blestemând Guvernul Mondial pentru asta...Este un marinar care iese din tiparul obişnuit al marinarilor, îşi merită locul în clasamentul meu.