Chat | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Personaj preferat
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Diana |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
High Class Member

Group: Mod Sempai
Member No.: 7
|
In sfarsit am vazut shi eu SDK-ul. Apoi am citit ce s-a postat pe aici. I'm dizzy too Sidonix :D. Mai sus cu 2 posturi a venit vorba despre asemanarile dintre SDK si Samurai X OVA-ul. Mi-a sarit in ochi de la primul episod vazut, in opening, imaginea lui Kyoshiro inainte de a renunta la Kyo. E identic cu Kenshin, numai ca e brunet si fara cicatrice. In putinele momente cand il arata cum lupta, este inconjurat de aceeasi atmosfera ca si Kenshin. Mi se pare ca Kyoshiro initial este inspirat din Himura Batousai. Acum sa revin la personajul favorit. E cam ciudat, dar mie mi-a placut ideea de Kyohiro ala original. Desi este acum impartit in 2 persoane, astea sunt identice, singura diferenta intre ele este modul in care au descis sa traiasca: unul ca samurai, celalalt ca vanzator de leacuri. Fiecare arata o alta fata a personalitatii initiale. Asta nu inseamna ca Kyo nu are slabiciuni, sau Kyoshiro este slab. Daca este sa aleg totusi..aleg pe Kyo ala cu slabiciuni. Din nefericire Yuya mi-a luat-o inainte si trebuie sa ma resemnez...cu greu chiar, as putea zice :D
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|