:o Waaaaa, ce tare! Faceti subtitrari! felicitari si spor in continuare! :D Nu-mi vine sa cred ca locul acesta cu oameni minunati chiar exista ;) Sper sa ajung sa fac si eu ceva atat de important, putin probabil dar speranta moare ultima, nu? :P Felicitari inca o data! ;)
Am ajuns la episodul 29 in spaniola... :( si sunt nevoita sa astept,ca persoana care uploadeaza episoadele pe internet,le uploadeaza pe 3 parti,fiecare parte o data la 2 zile...abia astept sa terminati...bine e drum lung,dar sunt sigura ca vom ajunge si la final... B) spor la traduceri
yupiiiiiii, felicitari anaxor si intellect. Ma bucur enoirm ca sandy bell merge asa repede - eu nu prea cunosc franceza :D , asa ca traducrerea voastra este mai mult decat binevenita. Spor la treaba in continuare B)
Mie mi se pare că merge chiar foarte īncet. Vina este a mea, fiindcă pānă la episodul 13 traduc eu, cu ajutorul DVD-ului dat de ştii tu cine, iar pe căldura asta nu pot nici măcar să gāndesc īn romāneşte, darămite să mai şi traduc din franceză. :unsure: Oricum, după surpriza, sperăm plăcută, pe care o avem pentru voi īn seara asta, sper să mă mobilizez şi să īncep lucrul la episodul 10.
--------------------
Georgia Thomas: Ally, what makes your problems so much bigger than everybody else's? Ally McBeal: They're mine.
Sincer si mie mi se pare ca lucrurile avanseaza foooarte incet [ parca ati inceput prin mai] , dar ^^" asta este, sper ca va trece caldura si ca te vei mobiliza si vei traduce si episodul zece [ surpriza a fost placuta (ce e drept ^^) ] si apoi pe 11 si...sa speram ca lucrurile vor merge mai repede , pen'ca pana la 47...
--------------------
Don't worry about what ppl might think, they don't do it very often
De fapt, nu ne mişcăm chiar aşa de īncet... Primul episod a ieşit pe 21 mai, adica acum doua luni şi doua zile. Rotunjit, īnseamnă nouă săptămāni. Cum suntem la episodul 9, īnseamnă exact un episod pe săptămānă, deci suntem īn grafic. Yey! :lol:
Ştim că aşteptarea e mare, dar, pe de altă parte, e cel mai dificil proiect pe care-l avem. Have mercy on us... :unsure: Sau, mai bine zis, pitié, nos maītres :lol: La urma urmei, gāndiţi-vă şi aşa: nici un lucru obţinut uşor nu merită efortul, nu? :P
--------------------
Georgia Thomas: Ally, what makes your problems so much bigger than everybody else's? Ally McBeal: They're mine.
I just won the bet ^^ am citit postul tau care spunea "Mie mi se pare că merge chiar foarte īncet" si i-am spus prietenei mele ca daca iti dau dreptate ma vei contrazice :lol: , np np incet sau nu, important este sa apara *bows and exits laughin' thinkin' of the icream with caramel that she's about to eat..for free*
later edit : ^_____________^ "nici un lucru obţinut uşor nu merită efortul, nu?" anime related is "the sooner and the faster is the best way to get ur hands on an anime"
--------------------
Don't worry about what ppl might think, they don't do it very often