pai atunci astept... cat va fi nevoie :D, chiar daca tocmai prinsese kaa-ul viteza. mai am de vazut ala cu eggul, ala cu melancolia, putin din kimi ga....
multumesc baieti. sunteti cei mai tari.
--------------------
Nous ne sommes plus avec ceux qui veulent posséder le monde mais avec ceux qui veulent le changer. (J.-P. Sartre)
În sfârşit, am urnit căruţa după multă vreme şi vă putem prezenta episodul 3.
Pauza a fost lungă fiindcă am refăcut şi primele două episoade. Culorile subtitrărilor sunt schimbate, au rămas mai puţine. De asemenea, episodul 1 a fost recodat si el în x264, pentru a vă oferi calitatea cea mai bună a imaginii. Acestea fiind zise, urmează bufniţa de rigoare: (IMG:http://imgplace.com/directory/dir4233/1181851583_5340.jpg)
Pe langa calitatea de care nu ma indoiesc ca este foarte buna, cumva lucrati pe acele episoade care prezinta detalii despre arme ^_^? intellect a mentionat pe undeva ca un grup a inclus si aceste detalii... dar nu mai stiu nici unde si nici ce grup.
l.e. era la topicul armele din animeuri si este vorba de Seichi Fansubs
Nu. Nici nu m-am gândit să fac vreodată asta. în primul rând, armele nu reprezintă o pasiune pentru mine, dimpotrivă. În al doilea rând, în ciuda titlului, Gunslinger Girl nu înseamnă în primul rând violenţă fizică şi împuşcături. Seria asta e mult mai mult de atât.
--------------------
Georgia Thomas: Ally, what makes your problems so much bigger than everybody else's? Ally McBeal: They're mine.
În episodul 13 sunt incluse două variante ale subtitrării. Varianta implicită este una simplă, alb-negru. Dacă nu vă place, există şi subtitrarea standard, de la ep. 1-12.
--------------------
Georgia Thomas: Ally, what makes your problems so much bigger than everybody else's? Ally McBeal: They're mine.