intellect nu poate intra momentan pe forum, asa ca postez eu raspunsul lui aici:
N-am uitat. Dar am vrut să termin Blood+, la care lucram de un an şi jumătate. După 12 episoade de Blood+ refăcute în 4 zile şi alte 6 din Risky/Safety în 2 zile, am simţit nevoia să iau o pauză de anime. Acum vreau să termin şi Black Lagoon, fiindcă, în sfârşit, am reuşit să văd finalul, m-a dezamăgit crunt şi vreau să închei conturile cât mai rapid cu Revy. Pe lângă asta, mai lucrez şi la filme non-anime, am un serviciu, fragmente de real life. În concluzie: please wait...
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea Member No.: 2.948
Nu te speria....nu sunt chiar asa lipsita de rabdara.^^ Mi-era doar frica ca v-ati lasat de el.Lipsa de interes...sau mai stiu eu ce :lol:.Ma bucur ca m-am inselat. Si, da, meriti o pauza :).La cat esti de harnic ^.^. ~scuze de deranj (curiozitatea asta ma omoara XD)
--------------------
>_O Currently developing a scanlation group, EVIL FLOWERS. Come and JOIN US if you think you can help! O_<
Îmi cer scuze pentru răspunsul prin intermediar, blame the low life spammers.
Nu e nici un deranj. Din când în când, e plăcut să vedem că există cineva care se uită la "capodoperele" noastre şi se interesează de ele. No worries, când va fi să renunţăm la o serie, veţi fi primii care află. După noi, evident :lol:
--------------------
Georgia Thomas: Ally, what makes your problems so much bigger than everybody else's? Ally McBeal: They're mine.
Wow.....Deja ati mai scos 2 episoade din Candy candy si v-ati apucat si de Sandy Bell!!!!!!! Am mentionat cumva ca va iubesc? :lol: Spor la munca in continuare. Cand vin in Bucuresti fac cinste ^_^.Asta in cazul in care sunteti din Bucuresti XD.
--------------------
>_O Currently developing a scanlation group, EVIL FLOWERS. Come and JOIN US if you think you can help! O_<
La Iasi...firar, celalalt capat al tarii :lol:.Atunci pupa-l si din partea mea.^^La Bucuresti trebuie sa ma duc ca sa vizitez cateva facultati, dar la Iasi nu cred ca o sa dau prea curand. P.S.: promit ca acesta este ultimul off topic facut aici. :)
--------------------
Ooooooooo happy day ^_^! Am primit si un episod din Candy si unul din Sandy Bell, astazi! Spor la treaba in continuare baieti (aham....si fete :D ). >.O
--------------------