Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Chestii ENERVANTE la anime-uri...
kurono |
Jul 29 2009, 01:32 PM
|
Vicious
Group: Members+
Member No.: 8.751
nu toti de la americani se nasc baddass mofo's. Sunt o multime de comics cu Batman cand se antrena and shit like that. BotoseL cred ca vorbea de seriile in care protagonistul e un fatalau la inceput si ajunge un baddass prin hard work. Dar e bullshit, chiar si cu hard work, nu oricine poate deveni puternic, cel putin in unele serii au ceva special, vezi Pure Shinigami in Bleach, fiu de Rege in Spirit World (yuyu hakusho) and so on...
alt lucru care ma enerveaza: manga bune, psychological shit, masterpiece seinens and shit like that never get animated, dar orice shit de slice of life, school drama, harem buthole primeste anime....' the fuck?
|
|
|
|
|
|
|
BotoseL |
Jul 29 2009, 02:08 PM
|
Fluffy!
From: Romania, Bucuresti
Member No.: 3.328
Ai dreptate cu toate aberatiile devin anime si culmea e ca e ca o telenovela, o chestie repetitiva, alte figuri, alte nume, alte voci, aceeasi treaba. Ce poti face la scoala ? Nu prea multe oricum.
In fine am observat ca aia "rai" spun cam asa "Daca pun mana pe tine te omor fraiere!" *pumni stransi aratati cu ura*. Incep se bat, ca doua muieri venite de la strand, in fine unu e atins la corason, ii plesneste o vena, ii rupe curu celuilalt si nu`l omoara ca nu mai poate. Avea un anevrism si ala il facea rau. Muriti ba fir`ati ai naibii de mazgaleli. FMA frate, nu se moare asa mult, dar mor homunculii aia de zici ca`s din gelatina lasati in soare. Mai moare si unu bun, mai moare si un copil nevinovat. Tot respectul pentru creatori. Acum sa vad cat de mult o tin in noua serie. Sa ii zica cineva lu Ed din FMA de patu lu Procust, poate mai creste si el.
Una peste alta oricate defecte gasim tot ne uitam cu drag la ele. Nu pot zice ca sunt un otaku dar fara ele parca n`as mai fi intreg. Deci urasc toate animeurile ca au furat o parte din inima mea :)
|
|
|
|
|
|
|
ZaKiddo |
Jul 30 2009, 11:53 AM
|
Professional Daydreamer
Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 8.896
QUOTE(Demona @ Jul 28 2005, 08:52 PM) 1). ca personajele veshnic sunt la fel imbracata. Macar la fiecare 3 episoade, mai vreau sa vad shi eu alta vestimentatzia. <_< 2). la majoritatea, actziunea se mishca GREEEEEEEEU de tot... Nu am rabdare! Stai shi ashteptzi sa se intample ceva... shi... NIMIC! :huh: and you're like... WTF was that?! :blink: 3). Episoadele care sunt in reluare... adica autoru` vrea sa ne aduca aminte ce s-a intamplat cu 15 episoade inainte shi ne face un intreg episod, in care nu vedem nimic altceva decat shots din episoade trecute. That makes me wanna abandon everythin`... :wacko: 4). anime-urile care NU sunt desenate k lumea... I hate DRAGON BALL Z din cauza asta... :mellow: 1)... Aici intervine (intr-un fel sau altul) "lenea" desenatorilor. Prefera sa pastreze hainele in 80% - 90% din scene si sa le schimbe doar in foarte putine scene. Sunt sigur ca este vorba de timpul pierdut incercand. Ei folosesc personajul cu hainele "permanente" in ca un template si reusesc sa termine ep in doar o saptamana (avand in vedere cat e de munca intr-un singur ep de 20* minute. 2)... Aici se trage de timp; nici mie nu imi place plus ca se vb extraordinar de mult. ("eu o sa te bat pe tine!" - "ba nu, eu o sa te bat pe tine!" - and so on, and so on) 3)... E o tehnica de "lungire" a episodului. 5 min de <ce s-a intamplat in ultimele 2-3 ep + 3-4 minute de OP song si la sfarsit alte 3-4 minute de ending song + 30de sec de ce urmeaza (la unele anime mai au si 2-3 minute de "animatie in plus" ... ceva amuzant care n-are nici o treaba cu povestea de baza -> vezi "Hitman Reborn!" De fapt tu te uiti la vreo 10-15 minute(maxim) de anime care chiar arata ce te intereseaza, si daca citeste rasp la intrebarea 2) deja devine enervant :P 4)... Salariile unui desenator .. mai ales in japonia, unde e sursa principala de anime si manga, sunt foarte FOARTE mici, e ca si cum ai lucra in romania, 8-9 ore pe zi pt 7-8 milioane :| Presupun ca din aceasta cauza, sunt si multi care nu au nici un talent, aia buni fiind descurajati sa isi arunce talentul pe bani putini (e vorba de respectul pe care il doresti cand stii ca munca ta e apreciata DOAR de copii care citesc manga/vad anime) Apropo de DB ... trebuie sa apreciezi faptul ca pe parcursul anilor stilul de desenare s-a schimbat mereu...animeuri mai vechi au stilul mai "naspa" pt gusturile din anii astia ... In ce priveste "fillere" tre sa se inteleaga ca animeul ajunge din urma povestea in manga ... autorul tre sa scoata alte cateva capitole in manga pt ca noi sa avem un episod nou ... deci da ele sunt "un rau necesar" Bleach e deja enervant la capitolul asta dar ... asta e :huh:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Feb 14 2011, 07:11 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
QUOTE(Şandorică @ Feb 14 2011, 07:08 PM) Pe mine ma enerveaza ca intotdeauna personajul principal pozitiv castiga la sfarsit. As vrea sa vad si eu un anime in care aia buni isi iau bataie, in care exista mai mult de 5 victime in tabara celor buni dintre personajele importante. Oarecum offtopic dar, incearca Gilgamesh if you are sick of the old good wins against evil cliche :).
|
|
|
|
|
|
|
Mumusan |
Feb 14 2011, 07:48 PM
|
Lone Wolf
From: Winter Night
Member No.: 6.124
QUOTE(Şandorică @ Feb 14 2011, 08:08 PM) Pe mine ma enerveaza ca intotdeauna personajul principal pozitiv castiga la sfarsit. As vrea sa vad si eu un anime in care aia buni isi iau bataie, in care exista mai mult de 5 victime in tabara celor buni dintre personajele importante. Samurai X (fara Seria TV) X TV / X Movie Gantz Naruto (fara filere ;) , au cateva pierderi) sunt cateva daca le cauti, de fel contin cuvantul "drama" la genuri. Oricum ce nu suport eu la anime-uri, e cand ceva care se poate evita nu se evita, personajul e destinat sa sufere o tragedie, povestea din anime arata destul de similara cu o poveste care apare la stiriile de la ora 17 de ProTv. Mai urasc faptul cand nu este o lupta prea detaliata tot ce vezi is doua lumini una rosie alta verde, care se rasucesc in spirala dupa care vezi cum cad lesinati protagonisti in lupta respectiva si gata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Feb 16 2011, 11:32 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
Over the years, I've learned to deal with the cliches. Totusi, mai sunt cateva chestii care ma zgarie pe creier: "cheesy lines", lolies, repeated scenes in the animation [like we don't know you're doing that only to waste more of our time], nonexistent story [pare imposibil, dar eu am dat peste cateva anime-uri la care nu as putea sa le fac un rezumat, pentru ca nu au poveste...WTH?! O.O], flying boobs, exposed panties, slapstick, Bad art combined with a bad story [now that's just to much to handle ^^], personaje retardate cu voci pitigaiate [daca e retardat si mai trebuie sa-i suport si vocea e deja prea mult...].
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|