Chat | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
X - Tv, "Disapointing ending or masterpiece?"
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Vebby |
Mar 16 2006, 03:19 PM
|
Loaza absoluta

Group: Mod Sempai
From: Bucuresti
Member No.: 857
|
QUOTE Pacat de sfarsit ca a murit Kamui Cred ca daca nu murea nu mai era asa super marfa. Recunosc ca si eu am vrut sa fi trait, dar ar fi insemna ca prea toata viata e numai de bine si ca nu se face nici un sacrificiu pentru omenire. Intr`un fel, Kamui a fost sacrificiul pt salvarea omenirii :D Zic eu :lol: QUOTE mel nu sunt rele de loc. Eu sunt innebunita.Openingul cel putin l`am si invatat, e mortal :D Si Sadame te unge pe suflet :D Mai ales cand o auzi in film. Combinata cu actiunea si personajele... nu`i poti rezista. Intr`adevar, cuvantul cel mai potrivit pentru story ar fi interesant. Lol, il cautam d eceva vreme :D
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Zamo |
Oct 11 2006, 11:52 PM
|
*~*Zamolxe*~*

Group: Members+
From: Cluj
Member No.: 126
|
La cat "fas" am auzit din toate partile despre seria TV , nu stiu :| , nu a reusit sa ma captiveze atat de tare in primele 10 episoade,adevarul ii ca numai pana aici am ajuns,dar totusi ... mi se par destul de boring. Probabil de acum in colo o sa fie cu ceva mai multa miscare,desi imi este greu sa ma apuc iar de vizionat. Cu alte serii nu am avut problema asta,de la primul pana la ultimul episod ramaneam lipit de calculator,aici la unele episoade ma intrebam "mha,da nu se mai termina? " Urmatorul post,dupa urmatoarele 10 episoade.
|
|
|
 |
 |
|
 |
Zamo |
Oct 12 2006, 07:26 PM
|
*~*Zamolxe*~*

|
Ah,da ... am observat de mult vreme povestea,personajele,grafica , tot ce ai zis tu,faza ii ... eu am vazut X: the movie , cu o gramada de vreme inaintea seriei (serie care sunt in curs de vizionare :P ) , si asteptam sa fie totusi putin mai activa. Da noah,filmul are doar o ora jumate ... asa ca,nu ma prea mir ca a avut un ritm mai alert.
... ps ... nu au trecut alea 10 episoade inca :))
|
|
|
 |
 |
|
 |
Zamo |
Oct 13 2006, 08:07 PM
|
*~*Zamolxe*~*

|
Yeah,action packed ,super comprimat :P , oricum,daca vezi prima data seria si dupa aceea filmul,chiar nu o sa vezi posturi ca si ale mele :P Daca stau bine si ma gandesc,la ce ai zis si cu "evolutie mai complexa a personajelor" , atunci seria si filmul se complecteaza foarte bine. Iar ce ai zis tu de 1000 de ori,nu am citit :twisted: :lol: (imi place de tipul acela cu "fulgerul" ,nu-i mai stiu numele)
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|