Chat

Urfe: [11:59] Ziua buna
MC Hammer:
desu
Ranma-kun: [17:44] Desu
Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs
MC Hammer:
desu
Coyotee: [16:25] desu
spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? smile.gif))
spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM
Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD
Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted !
Arhiva

Reclama

Welcome Guest ( Log In | Register )

bakemonotoyz.ro

11 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> X - Tv, "Disapointing ending or masterpiece?"

Scorpio
post Aug 2 2005, 08:31 PM
Post #141

Gold Saint

Group: Members+
From: Bucuresti ( Death Valley )
Member No.: 8

Pe mine m-au lasat rece mesajele......probabil pt ca merg si pe principiul dupa mine potopul.....cat despre definirea personajelor....ma rog...e discutabil.....unele sunt cu adevarat patetice
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Morgenstern
post Aug 3 2005, 12:36 AM
Post #142

Kwisatz Haderach
**

Group: Members
From: Galati
Member No.: 1.496

Yep, sunt de acord cu Scorpio, defapt toate personajele sunt intr-un fel sau altul patetice. Motiatiile, caracterul lor poate fi uneori chiar emotionant si induiosator. :)
+Quote Post

taikomonk
post Aug 3 2005, 11:10 AM
Post #143

Dakinii
Group Icon

Member No.: 1.675

Ok..ok... :rolleyes: de accord cu voi pana la urma, dar totusi sunt si personaje care sunt f. bine puse la punct...de ex. Sorata....eu cred ca rolul lui este destul de bine realizat, in comparatie cu altii, desigur... :P apropo la ceea ce am scris mai sus, nu m-am referit la toate personajele ci la cele care sunt scoase in evidenta cel mai bine, celelate sunt patetice, dar pana la urma depinde din ce unghi privesti. ;)
+Quote Post

Morgenstern
post Aug 3 2005, 12:52 PM
Post #144

Kwisatz Haderach
**

Group: Members
From: Galati
Member No.: 1.496

PAT?TIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoţionează, impresionează, ?nduioşează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează muşchii oblici ai ochiului. ? Din fr. path?tique, germ. pathetich.
Nu cred ca asta e sensul la care v-ati referit voi :P
Oricum, imi place ca nu este exact o lupta intre good guys-bad guys, nici un personaj nu cred ca poate fi catalogat drept "evil mofo'". Si de aia nu imi place personajul lui Fuma. Cel putin in film, dar si in serie, schimbarea sa in cold blooded killer mi se pare cel putin ridicola ca sa nu zic cretina.
+Quote Post

Scorpio
post Aug 3 2005, 03:15 PM
Post #145

Gold Saint

te rog frumos nu te lega de personajul meu preferat.......Fuma e conceput superb....in film e atat de rece incat iti inghetza monitorul.....e perfect.......scena cand o omora pe Arashi care-l plangea pe Sorata.....e superba.......normal te-ai fi asteptat ca Arashi sa se ridice plina de nervi si sa-l atace pe fuma cu tot ce are......numai apuca....imi place ca nu distruge cliseul.....
+Quote Post

taikomonk
post Aug 4 2005, 10:38 AM
Post #146

Dakinii
Group Icon

Member No.: 1.675

de accord cu tine Scorpio...Fuma este perfec shi f. bine scos in evidenta in anumite ipostaze ...sincer mi-a placut de Fuma, dintr-un anumit punct de vedere :P ....rolul de bad guy il prinde perfect...mai ales daca privim de la inceput el traieste intre doua lumi ...iar nici spre sfarsit nu se regaseste compet... Oricum partea rea pare sa-l prinda f. bine ...sigur pe sine , rece, direct la tinta :P
cat despre sensurile cuvantului "patetic"....(Morgenstern)...stiu f. bine ce inseamna :rolleyes: .
+Quote Post

Emanuel
post Aug 20 2005, 12:16 PM
Post #147

High Class Member
Group Icon

From: Iasi
Member No.: 1.017

X tv e unul din cele mai bune serii realizate vreodata.E pur si simlu PERFECT, nu-i pot gasi nici un minus.
Povestea : originala, complexa, multe rasturnari de situatie
Personaje SUPERBE, nu stiu ce nu v-a placut, TOATE sunt faine, bine conturate, complexe, nici unul nu-i bun/rau, fiecare are motivatii ascunse.
Actiunea e excelenta, la fel animatia, grafica... hei, e CLAMP
soundtrackul e tot excelent ( doar am spus ca e un serial perfect ) : op themeul si muzica din episoade e .....
sa mai punem atmosferea neagra, dramatismul, well nu stiu cum poate sa nu-ti placa un asa serial.orice fan anime ar trebui sa-l vada.
Cel mai mult mi-au placut personajele, care sunt incredibile, mai ales ca sunt multe .
PS - Scorpio, comparatia cu DBZ e complet nelalocul ei.... ( ca sa fiu bland :twisted: ) cele doua serii nu se pot compara sub nici un aspect
Oooo, am uitat de final... : unul din motivele pt care X e asa de fain e pt ca nu ai habar cum se va termina..., este foarte imprevizibil, spre deosebire de maj seriilor unde stii finalul de la inceput.si finalul e surprinzator, fain, TRIST ( cu o asa serie nici nu putea fi altfel )
+Quote Post

ibarbar
post Sep 20 2005, 02:22 PM
Post #148

ANIMEniac designer

From: Bucuresti :)
Member No.: 522

Emanuele din pacate dupa tine voi posta eu.

Seria X e cea mai de KKT ever din toate animeurile care le-am vazut eu (si crede-ma ca am vazut f multe).

Am explicat la "Ultimul anime vizionat" mai detaliat de ce zic asta.

E cel mai nasol anime care l-as recomanda la cineva. Pt ca merita vazut pt lucrurile bune care le are, dar asa m-a enervat prin felul in care e distrus de propria prostie a creatorilor.

In fine, am scris unde am zis mai sus ce cred.
+Quote Post

zeri
post Sep 20 2005, 11:15 PM
Post #149

Dreamer
Group Icon

Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 14

ibarbar, sa stii ca sunt de acord cu tot ce ai zis acolo. Pe mine cel putin m-a plictisit la culme seria si am tras cu greu sa o vad pana la capat. Multi o apreciaza dar pe mine m-a indispus :)...astfel ajungem inca odata la concluzia: gusturile nu se discuta.
+Quote Post

Audron
post Sep 24 2005, 10:40 PM
Post #150

Advanced Member

From: Timisoara
Member No.: 195

Hmmm...Chiar ca nu se discuta gusturile.Eu sunt de acord cu emanuel. X mi-a placut mult...mi se pare foarte bun.Dar fiecare cu parerea lui.
+Quote Post

Emanuel
post Sep 28 2005, 04:26 PM
Post #151

High Class Member
Group Icon

ibarbar, mai bine postai aici de ce nu ti-a placut ca sa pot sa te jumulesc... :P , ma uit acum la ultimul anime vizionat...
Ca nu ti-a placut X tv, ok asta , pot sa inteleg de ce , dar ca sa spui ca e cel mai...., nu te supara , dar ai scazut in ochii mei.Seria asta e excelenta, oricum a-i luao, la TOATE capitolele straluceste.Stiu ca e PREA melodramatica pt unii, dar e shoujo mai fratilor.
Zeri - cum a reusit sa te plictiseasca un asa serial ? sincer nu-mi intra in cap.
well, tocmai am vazut ce a spus ibarbar la ultimu anime vizionat :
1. - povestea e FOARTE tragica, recunosc, dar X e shoujo, si e facut de CLAMP, asa ca nu e de mirare.Plus, nu consider asta ca fiind un dezavantaj, mie mi-a placut la greu , asa cu tone de angst, depinde de gust
2. - povestea e excelenta, foarte originala, foarte complexa.Finalu are marele merit ca nu e predictibil, ca in multe serii si nu vad de ce te-a suparat atat - Kamui crede de la inceput ca poate schimba destinul.
de fapt, finalul e super inteligent :Profetia se implineste - Fuma invinge DAR Kamui reuseste sa il aduca pe Calea cea buna - nimeni n-a mentionat ca nu se poate asa ceva.In concluzie, povestea curge bine, fatalismul se implineste, finalul nu e predictibil, major twists
BRILIANT
din nou - e foarte posibil sa nu iti placa Xtv, dar ca sa spui ca e asa de prost - nu pot accepta
+Quote Post

Scorpio
post Sep 28 2005, 05:57 PM
Post #152

Gold Saint

Ibarbar......si Samurai Sampon e cea mai naspa serie ever......si crede-ma....am vazut multe anime-uri la viatza mea......da asta nu inseama ca pt ceilati e relevant....sau poate e

X-ul e un anime despre destine....si destinul nu e intotdeauna unul vesel
....zici de dramatism......sa te vad pe tine cat de vesel esti cand stii ca pe umerii tai zace soarta umanitatii si ca la urmatorul coltz dai peste un inamic si poti sa pierzi in fatza lui. Viitorul nu era unul singur.....sunt 2.....numai ca Kamui mascheaza acest lucru.....nu stiu cati s-au prins de ce desi el e omorat......omenirea inca traieste.

fetele de Clamp sunt cunoscute pt astfel de anime-uri si sunt foarte apreciate pacat ca n-au termiant RG veda anime.....era super
+Quote Post

Emanuel
post Sep 29 2005, 12:27 PM
Post #153

High Class Member
Group Icon

pai, presupun ca omenirea traieste pt ca Fuma se trezeste, Kamui reuseste sa il readuca la "viata".
asa e, CLAMP au cateva anime super - o alta capodopera in opinia mea fiind Cardcaptor Sakura, desi la un cu totul alt nivel..
oricum, cand e vorba de CLAMP trebuie sa te astepti la tone da angst
+Quote Post

Scorpio
post Sep 29 2005, 02:30 PM
Post #154

Gold Saint

Cardcaptor e pt aia mici.....nu ma intereseaza.

Si nope.....nu de aia supravietuiesc oamenii.......Daca esti atent Kamui era singurul care nu putea sa creeze un Kekkai.......dar reuseste la final....cand e pe moarte. Dupa cum se stie Kekkai-urile transpuneau zona pe care se extindeau intr-o alta dimeniune unde puteau sa distruga cat vroiau.....dar in lumea reala nu se resimtea......Kamui lanseaza Kekkai-ul cand moare.......destinul despre finalul omenirii se infaptuieste......dar in lumea din kekkai.....pt ca daca tin eu bine minte kekkai-ul lui kamui acopera tot globul....deci distrugerea are loc.......dar nu se resimte in lumea reala.

Simple as that :D
+Quote Post

Emanuel
post Sep 29 2005, 06:54 PM
Post #155

High Class Member
Group Icon

mai scorp, chiar nu m-am gandit la treaba asta ...foarte interesant, trebuie sa revad ultimele eps, da,chiar fain :o .Deci, odata in plus, teoria lui ibarbar nu-i corecta.dar si Fuma se schimba pe final, kamui il schimba.
- Cardcaptor Sakura nu e NUMAI pt cei mici - e un serial incredibil de fain, trust me ca l-am vazut tot.Doar ca nu cred sa iti placa, ca nu are multa actiune, dar pt fanii sailor moon...E foarte underrated de multi, pe motiv ca e pt cei mici, dar daca ati avea putina rabdare...
+Quote Post

wicked
post Oct 3 2005, 02:25 PM
Post #156

Advanced Member

Member No.: 887

:( ...o serie atat de tare ca X e criticata asa aspru...nasol...
Mie mi s-a parut super interesanta povestea...ideea de baza...reda o conceptie ceva de genul..omul isi poate alege singur destinul - calea binelui sau calea raului...bla bla..Dar e expusa intr-un mod original, zic eu...
Coloana sonora mi-a placut extraordinar de mult..."Sadame" e superba.....la fel si openingul...
Personajele sunt super tari....Sorata e pur si simplu adorabil....cand a murit mai-mai ca imi venea sa dau apa la soricei...
Mi-a placut mult faza in care a omorat-o Fuma pe Kotori....si sarmanul Kamui care privea neputincios...Lacrimogen rau...Eu m-am intrebat la inceput cum putea Fuma sa traiasca stiind ca si-a omorat propria sora...Dar mi-am dat seama ca trebuia sa live on pentru ca sacrificiul lui Kamui sa nu fie in zadar...
Nu stiu cum se poate sa nu va placa un anime atat de complex si de emotionant....Dar de gustibus et coloribus.....
+Quote Post

Emanuel
post Oct 3 2005, 04:40 PM
Post #157

High Class Member
Group Icon

wicked, de acord cu tine, X e fantastic.si mie mi-a placut la greu sondtrackul si introul, iar dintre personaje in special Subaru si kotori
un serial exceptional
+Quote Post

ibarbar
post Oct 5 2005, 05:09 PM
Post #158

ANIMEniac designer

From: Bucuresti :)
Member No.: 522

Emanuel, sper ca ai retinut ca X pt mine e cel mai nashpa anime FAIN, adica dintre cele care mi-au placut, X m-a enervat pt ca la cat farmec aveau personajle, la ce poveste faina avea, creatorii au exagerat f mult anumite aspecte, in speta tragismul, fatalismul si melodramatismul. Stiu ca e un anime Clamp, ca e shoujo, dar eu nu ma iau dupa catalogari ci dupa ce imi inspira mie animeul in sine.

Inca nu am reusit sa vad X - the movie :) Sper sa am timp zilele astea. Plus vreau sa vad si Tokyo Babylon ca e legat de personaje.
+Quote Post

Emanuel
post Oct 6 2005, 05:04 PM
Post #159

High Class Member
Group Icon

ok, ibarbar, fiecarer cu gusturile lui, dar sa nu mai zici ca x e asa de rau - poate sa nu iti placa, no problem dar nu e un anime rau sub nici o forma.
- X the movie e MULT mai prost decat seria - practic tot serialu condensat intr-uin film, deci evident, nu a iesit ceva bun
- Tokyo babylon e foarte fain, dar prea scurt, n-are legatura propriu zisa cu x tv, decat unele personaje - eu vreau sa citesc manga, sa inteleg mai multe
+Quote Post

Kumiko
post Feb 13 2006, 01:40 AM
Post #160

saiki
**

From: Pitesti
Member No.: 1.786

De accord cu tine Emanuel filmul e nasol, sincer adica nus parera mea, iar Tokyo Babylon e oki, dar nu pot spune ca ma impresionat, cat despre seria X ....toata lauda mea, f.f.f reusita...povestea interesanta, atractiva...ma rog, pt unii, grafica super...cat despre personaje...prea melodramatice...dar tot reusit ramne pt mine, adica mi-a placut ce sa mai :D
+Quote Post

11 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Anime in Romania
Anime-Mania Muza-chan.net
Anime-Club Circle
Diclonius Subs :: Evangelion

Termeni si conditii de utilizare
Hosting provided by Forbin

Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2023 - 01:28 AM
| Home | Help | Search | Members | Calendar |