Chat | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
X - Tv, "Disapointing ending or masterpiece?"
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Morgenstern |
Aug 3 2005, 12:52 PM
|
Kwisatz Haderach

Group: Members
From: Galati
Member No.: 1.496
|
PAT?TIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoţionează, impresionează, ?nduioşează; plin de emfază, de afectare. 2. (Despre nervi) Care inervează muşchii oblici ai ochiului. ? Din fr. path?tique, germ. pathetich. Nu cred ca asta e sensul la care v-ati referit voi :P Oricum, imi place ca nu este exact o lupta intre good guys-bad guys, nici un personaj nu cred ca poate fi catalogat drept "evil mofo'". Si de aia nu imi place personajul lui Fuma. Cel putin in film, dar si in serie, schimbarea sa in cold blooded killer mi se pare cel putin ridicola ca sa nu zic cretina.
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Emanuel |
Aug 20 2005, 12:16 PM
|
High Class Member

Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 1.017
|
X tv e unul din cele mai bune serii realizate vreodata.E pur si simlu PERFECT, nu-i pot gasi nici un minus. Povestea : originala, complexa, multe rasturnari de situatie Personaje SUPERBE, nu stiu ce nu v-a placut, TOATE sunt faine, bine conturate, complexe, nici unul nu-i bun/rau, fiecare are motivatii ascunse. Actiunea e excelenta, la fel animatia, grafica... hei, e CLAMP soundtrackul e tot excelent ( doar am spus ca e un serial perfect ) : op themeul si muzica din episoade e ..... sa mai punem atmosferea neagra, dramatismul, well nu stiu cum poate sa nu-ti placa un asa serial.orice fan anime ar trebui sa-l vada. Cel mai mult mi-au placut personajele, care sunt incredibile, mai ales ca sunt multe . PS - Scorpio, comparatia cu DBZ e complet nelalocul ei.... ( ca sa fiu bland :twisted: ) cele doua serii nu se pot compara sub nici un aspect Oooo, am uitat de final... : unul din motivele pt care X e asa de fain e pt ca nu ai habar cum se va termina..., este foarte imprevizibil, spre deosebire de maj seriilor unde stii finalul de la inceput.si finalul e surprinzator, fain, TRIST ( cu o asa serie nici nu putea fi altfel )
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Emanuel |
Sep 28 2005, 04:26 PM
|
High Class Member

|
ibarbar, mai bine postai aici de ce nu ti-a placut ca sa pot sa te jumulesc... :P , ma uit acum la ultimul anime vizionat... Ca nu ti-a placut X tv, ok asta , pot sa inteleg de ce , dar ca sa spui ca e cel mai...., nu te supara , dar ai scazut in ochii mei.Seria asta e excelenta, oricum a-i luao, la TOATE capitolele straluceste.Stiu ca e PREA melodramatica pt unii, dar e shoujo mai fratilor. Zeri - cum a reusit sa te plictiseasca un asa serial ? sincer nu-mi intra in cap. well, tocmai am vazut ce a spus ibarbar la ultimu anime vizionat : 1. - povestea e FOARTE tragica, recunosc, dar X e shoujo, si e facut de CLAMP, asa ca nu e de mirare.Plus, nu consider asta ca fiind un dezavantaj, mie mi-a placut la greu , asa cu tone de angst, depinde de gust 2. - povestea e excelenta, foarte originala, foarte complexa.Finalu are marele merit ca nu e predictibil, ca in multe serii si nu vad de ce te-a suparat atat - Kamui crede de la inceput ca poate schimba destinul. de fapt, finalul e super inteligent :Profetia se implineste - Fuma invinge DAR Kamui reuseste sa il aduca pe Calea cea buna - nimeni n-a mentionat ca nu se poate asa ceva.In concluzie, povestea curge bine, fatalismul se implineste, finalul nu e predictibil, major twists BRILIANT din nou - e foarte posibil sa nu iti placa Xtv, dar ca sa spui ca e asa de prost - nu pot accepta
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Emanuel |
Sep 29 2005, 06:54 PM
|
High Class Member

|
mai scorp, chiar nu m-am gandit la treaba asta ...foarte interesant, trebuie sa revad ultimele eps, da,chiar fain :o .Deci, odata in plus, teoria lui ibarbar nu-i corecta.dar si Fuma se schimba pe final, kamui il schimba. - Cardcaptor Sakura nu e NUMAI pt cei mici - e un serial incredibil de fain, trust me ca l-am vazut tot.Doar ca nu cred sa iti placa, ca nu are multa actiune, dar pt fanii sailor moon...E foarte underrated de multi, pe motiv ca e pt cei mici, dar daca ati avea putina rabdare...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
ibarbar |
Oct 5 2005, 05:09 PM
|
ANIMEniac designer

From: Bucuresti :)
Member No.: 522
|
Emanuel, sper ca ai retinut ca X pt mine e cel mai nashpa anime FAIN, adica dintre cele care mi-au placut, X m-a enervat pt ca la cat farmec aveau personajle, la ce poveste faina avea, creatorii au exagerat f mult anumite aspecte, in speta tragismul, fatalismul si melodramatismul. Stiu ca e un anime Clamp, ca e shoujo, dar eu nu ma iau dupa catalogari ci dupa ce imi inspira mie animeul in sine.
Inca nu am reusit sa vad X - the movie :) Sper sa am timp zilele astea. Plus vreau sa vad si Tokyo Babylon ca e legat de personaje.
|
|
|
 |
 |
|
 |
Emanuel |
Oct 6 2005, 05:04 PM
|
High Class Member

|
ok, ibarbar, fiecarer cu gusturile lui, dar sa nu mai zici ca x e asa de rau - poate sa nu iti placa, no problem dar nu e un anime rau sub nici o forma. - X the movie e MULT mai prost decat seria - practic tot serialu condensat intr-uin film, deci evident, nu a iesit ceva bun - Tokyo babylon e foarte fain, dar prea scurt, n-are legatura propriu zisa cu x tv, decat unele personaje - eu vreau sa citesc manga, sa inteleg mai multe
|
|
|
 |
 |
|
 |
Kumiko |
Feb 13 2006, 01:40 AM
|
saiki

From: Pitesti
Member No.: 1.786
|
De accord cu tine Emanuel filmul e nasol, sincer adica nus parera mea, iar Tokyo Babylon e oki, dar nu pot spune ca ma impresionat, cat despre seria X ....toata lauda mea, f.f.f reusita...povestea interesanta, atractiva...ma rog, pt unii, grafica super...cat despre personaje...prea melodramatice...dar tot reusit ramne pt mine, adica mi-a placut ce sa mai :D
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|