Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
X - Tv, "Disapointing ending or masterpiece?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anonymous |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
Unregistered
|
Ca si la Noir mie mi-a placut in primul rand muzica. Dupa aia a fost primul episod care avea o prezentare epica, ca si restul serialului, senzatia aia ca se intampla lucruri extraordinare. Dintre cei doi Dragoni, ai cerului sau ai pamantului, nici unul nu era rau sau bun. Fiecare avea dreptate in felul lui. Am fost tinut in suspans pana la ultimul episod, ce fel de sfarsit ar fi avut, daca oricum castiga Dragonul pamantului? Mie personal mi-a placut sfarsitul, ca pe mine ma atrag lucrurile spirituale si ezoteriste. As putea spune ca prin acel sfarsit castiga amandoi Dragonii, oamenii si pamantul.
Pt cine e interesat, am acea melodie super marfa din X care v-a placut si voua, cea care o baga mereu cand prezinta viitorul, e si cea din primul episod. Se numeste Sadame.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lumpy |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
High Class Member
Group: Members+
From: Iasi/Focsani
Member No.: 5
X:1999-Una din cele mai k-lumea serii pe care le-am vazut pana acuma.Din cate am inteles eu X:1999 face referire la ideea de sfarsit al lumii in viziunea shintoista.Batalia dintre cei doi Dragoni cel al Pamantului si cel al Cerului fiecare dintre cei doi fiind ajutati de catre sapte persoane cu daruri speciale.Din partea Dragonului Pamantalui(Fuma Monou) erau Cei Sapte Ingeri: Satsuki Yatouji, Seishiro Sakurazuka, Kusanagi Shiyu, Yuto Kigai, Nataku, incompleti de altfel , iar din partea Dragonului Cerului(Kamui Shirou) The Seven Seals(scuze da traducerea in romana kinna' stinks :) ) :Arashi Kishu, Sorata Arisugawa, Subaru Sumeragi, Yuzuriha Nekoi, Karen Kasumi si Seiichiro Aoki. Ok lets get down to the real stuff(dupa eroarea neasteptata de notepad - n-am salvat - sa incepem).De la inceput serialul te invaluie intr-o aura de mister pana la sfarsit...ce sa spun cum am aflat ca Kamui trebuia sa aleaga intre distrugerea pamantului si salvarea sa m-iam dat seama care va fi alegerea lui Kamui el va alege cea de a treia "Usa".El putea alege intre a pierde batalia pentru pamant sau a o castiga dar a ales in schimb sa-l salveze pe prietenul sau Fuma ceea ce a atras dupa sine salvarea lumii...ceea ce arata adevarata agenda a seriei X:1999 viitorul este in mainile noastre...toata lumea ii spunea lui Kamui ca sunt doar doua variante ale viitorului dar el a ales-o pe a treia.Ok am terminat cu parerea mea despre Kamui acum sa trecem la "faze"(imi pare rau pentru cei ofensati de acest cuvant dar nu-mi vine nimic in cap la momentul actual :oops: ) din serial...sa incepem: 1.Intalnirea lui Kamui cu Sorata(pers. meu preferat) absolut...exceptional Kamui (cel vechi) se intalneste cu un caracter "jucaus" cum e Sorata moment foarte hazliu. 2.Intalnirea lui Sorata cu Arashi la fel de bine realizeata mai ales cand Sorata ii spune despre destinul sau cum va murii pentru femeia iubita Arashi e socata ,dar Sorata se gandea cat de "hot" este Arashi :lol: ...hmm...oare ce mai era...a da.. 3.Intrarea in "scena" al lui Karen la inmormantare :) ce fel poti fii imbacat la o inmormantare? :) ........ 4.Sinuciderea printesei Hinoto ce m-a surprins pe mine este faptul ca, Kanoe(n-am putut evita cacofonia sorry :) ) a plans, dupa ce-i spusese mai devreme (ca ii place cand o vede suferind) .Cam atat ...a da inca ceva ceilalti si-au urmat destinul si unii dintre ei au murit(Sorata) in ciuda acestui fapt Kamui a ales alta cale so like I said before "the future is still undecided".
P.S. De personaje voi vorbii mai detaliat in post-urile ce urmeaza.
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|