Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Ranma 1/2(mai sunt fani ?)
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
yuki |
Jan 19 2004, 10:14 PM
|
High Class Member

Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 83

|
bogdragon e foarte placut sa discut ( in contradictoriu ) cu tine ca esti amuzant nu ca altii ( nu dau nume...de parca nu se stie) enervant. Pai, sunt lucruri care nu mi-au placut in DB dar care in Ranma imi plac : grafica ( eu pun mare pret pe ea ) - in ranma e mai pe gustul meu, si pun pariu ca pe la sfarsitul seriei e chiar buna ( Inuyasha e facut tot in acelasi still , si asta nu tine doar de grafica chiar si umorul....e normal caci sunt realizate de aceeasi persoana ). Apoi personajele care sunt destul de amuzante, situatiiile din Ranma care sunt diferite de DB. In plus un alt lucru important cum spunea drk, Db e o bataie continua , mai apar si monstrii ( numai picolo ala e suficient ) , chestie care ma sacaie la nebunie intr-un anime. In Ranma bataile sunt mai realiste nu dau aia din maini si din picioare si cica se lupta cu mare viteza...daca o faceau mai in slow motion sa ne minunam si noi...Dupa parerea mea Ranma 1/2 si Db sunt foarte diferite, si deci concluzia ta e gresita. Drept sa spun la ranma m-as uita cu placere daca nu as fi acum innebunita dupa alte anime ( Inuyasha, Gundam seed, si cred ca ma apuc si de Trigun ). Cate filme sunt ca pe astea le-as lua,
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Ranma-kun |
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
Ma bucura ca mai sunt ceva fani Pai.am uitat de trransformarile haioase provocate de baltzile blestemate din Yusenkyo.de exemplu Ranma se transforma in fata cand dai cu apa rece pe el.si se transfroma la loc cand dai cu apa calda,Shampoo se transforma in pisica,Ryoga intr-un porcushor negru,Mouss se transforma in ratza si mai vin o serie de caractere mai incolo care se transforma in tot felul de lucruri..dar...Yuki..te dezamagesc..apar si monstri..Pantihose Taro care a fost spalat in mai multe baltzi de o data..si.se transforma intr-un fel de monstru si a cui e vina Happosai In fine.in sfarshit grafica e foarte buna..si soundtrack-ul e excelent..Ranma 1/2 are si o formatzie proproie (IMG: http://www.furinkan.com/music/musicianimage.jpg) In orice caz...Ranma 1/2 are Worldwide un fanclub gigantic.si asta e un lucru foarte bun.ca exista si o groaza de Fan-Fictionuri dintre care unele sunt excelente.nemaipomenite.daca vretzi sa cititzi cateva.try this link ftp://ftp.eyrie.org/pub/anime/Ranma/
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Bawmwolle |
|
Unregistered

|
Ranma, te anunt cu parere de rau ca nu am mai gasit fani....Am cautat in toata tara, de la munte la mare, printre toti boracii de 4 ani...Nimic!Eh. asta e :lol:
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered

|
Sorry ca postez unu dupa altul, dar am vazut ceva su nu m-am putut abtine...
Topicul se numeste, printre altele..:"mai IS fani?"
Ranma, pentru informarea dumitale, in cercurile de discutii se vorbeste limba literara...
|
|
|
Ranma-kun |
|
Hagane no Hakase

Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
|
Sethi>am intzeles si am modificat ;) sper ca ejti multzumit :roll: Bogdragon>pai am postat o serie de linkuri si la toate gaseshti..dar itzi dau unul unde sunt rezumate detailate ala manga-ului(P.S. anime-ul e facut fix dupa manga :P )http://www.wot-club.org.uk/RanmaFAQ/ asta mi se pare cel mai bun,dar mai potzi incerca si www.furincan.com si mai is,da eu nu mai stiu in engleza(Deutsch rullz with me) 8)
|
|
|
Bawmwolle |
|
Unregistered

|
Vai, Ranma, iti multumesc pentru intelegere si amabilitate.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|