Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
De Cat Timp Urmariti Anime-uri?
|
|
|
|
|
|
|
|
Daianara |
Oct 26 2007, 04:50 PM
|
Class Member
Group: Members+
Member No.: 3.995
1 an aproximativ. M-am molipsit de la niste prieteni de pe un alt forum, unde postez, care s-au apucat sa urmareasca la greu. Apoi mi-am adus aminte/am realizat ca si ce vazusem eu (and 90% of anime watchers in Ro ) la tv de mica intra la categoria asta. Si mi-am adus aminte cat de mult imi place. :) Nu ma grabesc cu vizionatul, prefer sa le savurez. Sigur, mi-am stabilit si eu niste landmarks-25 de titluri vazute, apoi 50. Acum am trecut binisor de ultimul prag si sper sa ajung la 100. :D Mult, putin, nu stiu. Nu stiu exact ce inseamna sa ai experienta cu animeurile-de cand urmaresti, cat ai vazut, etc. I just know I like it. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demon Spirit |
Oct 26 2007, 06:46 PM
|
The shadow lurker....
Group: Members+
From: Hell's control tower
Member No.: 5.280
Am votat 5-6 ani,k asta e exact data la care am inceput sa ma uit la anime-uri,adik de cand aveam 11 anisori :lol: pe atunci ma uitam pe rtl 2,la muuuuuuuuuuulte animeuri(Ranma 1/2,Kamikaze Kaitou Jeanne,DBZ,Digimon etc.) si pe M6,dimineata la Yu-gi-oh!,Martin Mysteries si altele.....deci big anime fan,but not obsessed :P
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|