Chat | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Official Request, Please bring back the long lost topics..
 |
 |
|
 |
Tessa |
Sep 23 2011, 11:21 AM
|
Jan-itor

Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
|
Topicul acesta: http://forum.anime-club.ro/forum/index.php...topic=10483&hl= te ajuta la ceva? QUOTE Poate iti place C Nu-i recomanda omului orice ca s-ar putea sa se supere pe tine :P .
|
|
|
 |
 |
|
 |
Tessa |
Sep 23 2011, 05:51 PM
|
Jan-itor

Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
|
QUOTE Daca nu raspunde inseamna ca e de acord cu propunerea ta. Trust me. Meh, ca poate nu as astepta eu foarte mult daca propunerile mele nu ar implica crearea unor subforumuri pe care nu le pot face cu puterea mea de moderator XD.
|
|
|
 |
 |
|
 |
Botan |
Sep 23 2011, 07:10 PM
|
Ten no Ryuu, Bishie Fan Forever :p

Group: Members+
From: land of idiots (just moved)
Member No.: 4.485
|
Ups imi pare rau, n-am citit deloc in topicul ala. Plus ca lenea ucigasa ma face sa cred ca e greu de inteles ce e unde etc la sync-uri, daca nu am citit de la-nceput topicul.
But you ignored my second recommandation. Zic eu ca oricui i-ar placea Legend of the Galactic Heroes. Asta in cazul in care nu l-ai vazut deja sau in cazul in care nu ti se invarte creierul in cutie dupa ce vezi cate episode are. (edit: bine, acum ca mai citesc o data, cred ca reiese ca l-ai vazut :P)
Ce-am mai vazut eu... Break Blade? Desi nu prea stiu ce comentarii sa fac, dar mie mi-a plaut. And their friendship was so cute!!! Okay, scratch that, I just wanted to say it. lol Nodame Cantabile l-am vazut si eu dintr-o suflare, nu m-am oprit pana nu l-am terminat. Deci nu poate fi chiar asa de rau. Vad acolo in topicul dat de Tessa (multumesc, Tessa!) AnoHana, daca l-ai vazut, atunci mie mi-a placut si Angel Beats. Poti spune ca are tot o tema asa, a prieteniei. Probabil ca mult mai diferita decat ce e in Anohana, dar mie tot mi-a placut. Plus, desi povestile pe care poti sa le iei drept "meh, ce naiba, oricine putea face asta" mie chiar mi-au placut. Ookiku Furikabutte vazusi? Ca eu m-as uita intr-una la el :P Dar The Book of Bantorra? Asta e anime de la care nu ma asteptam la prea multe, dar pan' la urma m-am uitat ca o proasta incontinuu. Desi nu pot spune ca nu a avut atat 'impliniri', cat si 'dezamagiri'.
Discaimer lol: I do not know what you've watched or not. Just take a look at the introductory picture of those you haven't an ignore the others. ^^
Edit: Have you ever considered Katekyo Hitman Reborn? I don't know if it would suit your tastes or not though.
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|