Chat | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu | Ranma-kun: [17:38] Coyotee, there be Bugs, Dragon Bugs | MC Hammer: | Coyotee: [16:25] desu | spyderverr: [23:05] S-a dat ceva gratis pe 21 Jan 2020 ? )) | spyderverr: [23:05] Max online: 4238 pe 21 Jan 2020, 05:13 PM | Coyotee: [21:56] Haideti pe noul server discord: https://discord.gg /AkCDWvPcQD | Majin: [19:16] new discord server is in the works.prob tomorrow we`re gonna open it ! keep ya folks posted ! | Yoite-San: [11:02] merry belated xmas & happy new year |
| Arhiva |
|
 |
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Blue Gender
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
Sc0rp10n |
Sep 28 2004, 12:34 PM
|
Advanced Member

Group: Members+
From: Timisoara
Member No.: 251
|
A ajuns si eu sa vad in sfirsit Blue Gender, ei bine ce sa spun... pai eu-s de aceeasi parere cu Scorpio, adica nui cine stie ce de capul lui. Povestea devine ceva mai interesanta pe undeva pe la mijloc la episoadele 11-15 in rest singurul lucru care mi-a placut este openningul, care fata de Scorpio vreau sa spun ca mi-a placut versiunea in engleza mai mult decit cea in japoneza.
O idee destul de interesanta, insa redata intr-un mod foarte sec. Nu stiu, nu are pasiune, foc interior, ma rog ii lipseste ceva pe acolo ca sa devina interesant, se apropie de Gunslinger girl, adica vine un pusti, ridica arma, trage, intoarce spatele si pleaca, no feelings at all; Gunparade March m-i s-a parut de 10 ori mai interesant. Yuji e un antierou dupa mine, Marlene, in schimb mi-a placut cum evolueaza.
Am vazut eu si altele mai proaste, dar nu stiu, ma asteptam la mai mult dupa cite s-a vorbit despre el aici.
|
|
|
 |
 |
|
 |
cilu |
Sep 28 2004, 01:52 PM
|
Nea Puiu

From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
|
Am vazut mai demult Blue Gender, dar nu m-am obosit sa postez ceva pana acuma.... Vad ca Sc0rp10n a inviant thread, asa ca dau si eu cu parerea.... Ca de obicei, il gasesc pe Scorpio in contradictoriu cu Seby.
Mah, seria nu e super mega giga tare dar nici nu e ceva de lepadat. Mi-au placut caracterele, actiunea in general, cu toate ca din tot ce se prezenta pana la sfarsit se raspandea un aer cam trist, sfarsitul e mai vesel un pic , dupa retragerea blue....
All in all, e bun, dar nu mi-a daramat nici un top... Inca nu am vazut Evanghelion iar Escaflowne (filmul) sincer nu l-as incadra in categoria mecha, nush de ce, poate ca apar prea putin mecha propizisi, care oricum erau armuri, bla bla..... nu e locul aici sa vb de escaflowne. deci, mai am un pic de vazut si alte mecha sa zic cu convingere, Blue Gender e the ultimate mecha ...
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
|
 |
cilu |
Sep 29 2004, 07:10 AM
|
Nea Puiu

From: Behind the teacher's desk
Member No.: 357
|
Ok, ma bag iar in discutie si va intreb, ce intelegeti prin mecha? Eu sincer inteleg roboti , uriasi sau mai putini uriasi, care sunt manevrati de oameni, in general.
Cand zic de mecha, ma gandesc la Blue Gender, Gundam (cu toate seriile), Evanghelion, Ra XEphon (sau cum ii zice, no offence dar nu stiu seria, decat titlu, si nici ala sa il scriu bine..). Au aparut aici , nume precum Escaflowne, pe care personal nu il prea vad mecha, si Gits, care ma rog, e cu roboti, dar mai mult cu androizi daca nu ma insel.... Astept sa imi dati o definitie a genului mecha, daca a fost data, sorry, dar nu am stat sa o caut.....
|
|
|
 |
 |
|
 |
Sc0rp10n |
Sep 29 2004, 01:51 PM
|
Advanced Member

From: Timisoara
Member No.: 251
|
Mecha: Roboti mari. Asta e modul cel mai usor pentru a descrie acest gen. Ori roboti independenti, ori roboti care au nevoie de oameni pentru a-i pilota.
ex: Gundam, Neon Genesis Evangelion, Megazone 23, Armored Trooper Votoms.
Asta este definitia pentru Mecha de la Genuri chiar de pe site, adica lupte intre roboti mari. Gits eu nu il vad ca pe mecha, ci mai degraba un CyberPunk, in schimb Escaflowne, de ce sa nu fie mecha? mie mi se pare cit se poate de mecha. Acum nu poti sa spui ca un anime e 100% mecha sau altceva, ci mai degraba combinatie de genuri, de exemplu Escaflowne as zice ca e un Mecha + Fantasy + Romance.
In general cam ce ii place lui Seby, i-mi place si mie, de aceea abia asteptam sa-l vad, mai ales dupa ce am vazut atea posturi care-l lauda, dezamagirea a fost si mai mare. Degeaba are toate elementele cum zice Zeri, stiti cum se zice intregul nu este intotdeauna egal suma partilor. Sfirsitul mi-a displacut cel mai mult. Adica dupa ce discuta ca de nu stiu cite secole apare mutatia asta genetica care ar trebui sa distruga omenirea, la sfirsit tipul intra intr-o lumina si discuta cu "Lain" sa zicem, si gata, omenirea a scapat de pericolul extinctiei, prea e trasa de par ce mai.
|
|
|
 |
 |
|
 |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|