Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Desene De Alta Origine Decat Jap!, fav animations *
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tessa |
Feb 17 2011, 10:55 PM
|
Jan-itor
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti/Oradea
Member No.: 2.948
*cough* Animatiile nu sunt ceva ce vin de la japonezi si cu siguranta sunt suficiente animatii bune si in "afara" nu doar in Japonia. Ce mi-au placut mie din categoria non-anime animations: Life with Louie, Sheep in the big city, Dexter's laboratory, Foster's Home for Imaginary Friends, The Flinstones, Johnny Bravo, The powerpuf girls, Ed, Edd and Eddy, Courage the Cowardly Dog, Grim and Evil, Eek the cat [mai mult pentru Tiranozauri], Copii de la 402, Jonny Quest [that was a creepy one], Lumea lui Bobby, Ce-i cu Andy?, Printesa Sisi, Tick the great. And probably a lot more. Animations that filled my childhood and helped me learn english ^_^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramziel |
Mar 6 2011, 01:10 PM
|
Honorific Member
Group: Members+
Member No.: 10.270
Inainte de a ma apca sa vizionez anime-uri, ma uitam destul de mult la desene si filme de animatie, inclusiv cele pe care le dadeau in fiecare sambata si duminica dimineata, :D
Din cate imi aintesc, cele care chiar mi-au placut foarte mult sunt Tom&Jerry, Eek the cat, Jackie Chan, Sandokan, The last unicorn (stiu ca am dat peste el din intamplare cand schimbam canalele la TV, :P), Povestiri din cripta, The land before time (taramul uitat de timp), Toti cainii merg in rai, Frumoasa si Bestia, An american tail, The nightmare before christmas, <_< cred ca deja ma lungesc cam mult, :D, daca as tine-o tot asa cred ca as putea scrie un roman intreg, :P .
Si elem, am vazut si eu Final Fantasy Spirits Within si e cu siguranta de origine japoneza. :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mumusan |
Mar 14 2011, 02:31 AM
|
Lone Wolf
From: Winter Night
Member No.: 6.124
Cu toti le-am cam vazut si crescut cu ele si care ne-au ajutat sa invatam engleza, sunt create in cea mai mare parte de: Hanna-Barbera, Disney, Warner Bros., Marvel Comics, Saban, DiC. Sa enumar si eu cateva, din ce imi aduc aminte: Pif si Hercul, Piratii Apelor Negre, Ștrumfi, The Mask, Thomas The Tank Engine. Pe Thomas l-am vazut la CN cand era difuzat in engleza, dar de cativa ani se traduce aproape tot, drept consecinta vezi destui adolescenti care is trecuti de 14-15 ani si habar nu au sa vorbeasca in engleza. A da, noi purtam si porecla de "Generatia Cartoon Network", ca mai toate desenele pe care le vedeam erau in engleza. Si traducerea in romana e cam naspa in mare parte, dar sunt si desene care au fost bine traduse in romana, precum: Alladin, Tick (Linggguurraaaaa), Viata cu Louie, Jack, Piratul Cel Teribil (misto traducerea ... e cam necenzurata), etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akashiro Kitadawa |
Jun 12 2012, 06:40 PM
|
Prime Archon of the Imperium & High Judicator
From: Gondolin aka Bucharest
Member No.: 10.973
QUOTE(Tessa @ Feb 17 2011, 10:55 PM) *cough* Animatiile nu sunt ceva ce vin de la japonezi si cu siguranta sunt suficiente animatii bune si in "afara" nu doar in Japonia. Ce mi-au placut mie din categoria non-anime animations: Life with Louie, Sheep in the big city, Dexter's laboratory, Foster's Home for Imaginary Friends, The Flinstones, Johnny Bravo, The powerpuf girls, Ed, Edd and Eddy, Courage the Cowardly Dog, Grim and Evil, Eek the cat [mai mult pentru Tiranozauri], Copii de la 402, Jonny Quest [that was a creepy one], Lumea lui Bobby, Ce-i cu Andy?, Printesa Sisi, Tick the great. And probably a lot more. Animations that filled my childhood and helped me learn english ^_^. Ai uitat Cow and chicken/I am Weasel, Time Squad, Two stupid dogs, Topcats (asta e mai vechi, dar tot pe Cartoon Network a fost dat), Mucha Lucha. M-am ingrozit ce porcarii baga acuma pe CN, nici nu se compara cu ce desene dadeau inainte. Johny Quest nu a fost creepy, parerea mea, au fost unele din cele mai interesante desene facute vreodata. Si de la Cartoon Network am invatat si eu engleza :D.
|
|
|
|
|
|
|
Baka man |
Jun 12 2012, 10:35 PM
|
The Baka man ^^
From: Ploiesti
Member No.: 3.986
Cele mai tari mi se par acum cele de pe Adult Swim. Sealab 2021 a fost neasteptat de comic, mi-a placut la nebunie si mi-a parut rau ca s-a terminat atat de repede, dupa doar vreo 3 sezoane. O alta serie criminala e Aqua Teen Hunger Force care inca mai ruleaza, din fericire. Si nu am cum, dar nu am cum sa nu mentionez si The Venture Bros!!! Serialul ala a fost atat de bine realizat, din toate punctele de vedere, incat imi vine greu sa cred ca nu e mai popular :| E pur si simplu grozav...
Dintre cele aparute recent Young Justice imi place in mod special, urmat de foarte reusitul reboot Thundercats 2011 :D
Si ca sa mai revin si la chestii old-school, acum mai am putin si termin de vizionat seria Batman originala, care a fost difuzata si la noi candva
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|