Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
What Does An Otaku Do For A Living?
Baka man |
Nov 24 2011, 09:23 PM
|
The Baka man ^^
Group: Members+
From: Ploiesti
Member No.: 3.986
QUOTE(BloodSamurai @ Nov 24 2011, 12:31 PM) Inseamna ca ai un salariu decent daca poti sa iti asiguri facturi etc etc si pt. prietena + etc.
Da de unde... Facturile ma costa de obicei sub 300 de lei, maxim 350, mai am de platit vreo 120 pentru hosting si cam astia sunt banii pe care ii cheltui obligatoriu luna de luna, sub 500 de lei. Masina, n-am, dar bicicleta mi-a mancat si ea niste bani, ca am luat-o destul de rablagita si a trebuit sa schimb multe pe la ea (nu ma supar, asa imi place). Iar cu prietena... ce mai platesc cand iesim sa mancam ceva sau mergem la un film, ca in rest nu e deloc genul care sa profite de mine, ba chiar din contra
|
|
|
|
|
|
|
BloodSamurai |
Nov 25 2011, 09:57 AM
|
High Class Member
From: Bucuresti - Sibiu
Member No.: 10.730
QUOTE(Baka man @ Nov 24 2011, 09:23 PM) Da de unde... Facturile ma costa de obicei sub 300 de lei, maxim 350, mai am de platit vreo 120 pentru hosting si cam astia sunt banii pe care ii cheltui obligatoriu luna de luna, sub 500 de lei. Masina, n-am, dar bicicleta mi-a mancat si ea niste bani, ca am luat-o destul de rablagita si a trebuit sa schimb multe pe la ea (nu ma supar, asa imi place). Iar cu prietena... ce mai platesc cand iesim sa mancam ceva sau mergem la un film, ca in rest nu e deloc genul care sa profite de mine, ba chiar din contra You lucky "bastard" la faza "ba chiar din contra" :P . Ehh eu doar pe gaz pe luna o sa platesc 500 ron (plus mai trebuie sa bag si soba cu lemne, desi acolo am lemne) , motorina 500ron, eletrica si restu (cablu+tel+net) si cand ma mai apuca o nebunie de gratar pe zapada + "drunken master style" atunci e cheltuiala. Dar cred ca la incalzire o sa ma reapuc de fiare si antrenamente stil Otokujuku si nu o sa mai imi fie frig si voi iesi mai ieftin si cu gazul :lol: :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BloodSamurai |
Jan 26 2012, 02:30 PM
|
High Class Member
From: Bucuresti - Sibiu
Member No.: 10.730
QUOTE(WoundedFlame @ Jan 9 2012, 09:54 AM) Traduceri. Ca liber profesionist, nu am un job stabil, să zic așa, în unele perioade am multe contracte, în altele mai deloc, dar cel puțin am programul pe care-l vreau eu, nu stau închisă în birou și am libertatea de a refuza traduceri care mi-ar lua prea mult sau mi se par prea grele (sunt încă la început de drum). Am mai lucrat și ca redactor la revistă. Mi-ar plăcea să mai lucrez în domeniu, dar nu mai știu pe nimeni care să facă angajări, sau să primească un colaborator. Traducator ?? Ce limbi? Cumva japoneza, cantoneza, mandarin??
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|