Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
What Does An Otaku Do For A Living?
Garden Girl |
May 22 2011, 02:20 PM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: Biucărest
Member No.: 5.617
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garden Girl |
May 24 2011, 01:04 PM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: Biucărest
Member No.: 5.617
QUOTE(NOTORIOUS @ May 22 2011, 11:45 PM) "don't have a good enough job to move out", tragi linie, faci media si iese... aproape ca sunt fericit dar mai am putin pana acolo That's the main issue in this fucking country (de fapt nu tara, ci oamenii sunt problema). Toti trag de tine ca de martzoaga pe un salariu de nimic, incat nu-ti poti permite sa platesti o chirie, aka sa iei un salariu decent care sa-ti permita sa acoperi cheltuielile CAT DE CAT si sa te asiguri ca nu intri in datorii. Also: (IMG: http://i.imgur.com/bu2iG.png) (ma rog, inca nu s-a ajuns la last panel, hopefully, never will :mellow:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BloodSamurai |
Nov 18 2011, 12:12 PM
|
High Class Member
Group: Members+
From: Bucuresti - Sibiu
Member No.: 10.730
Hai sa ma bag si eu in seama. Cum am mai spus si pe altele posturi. Sunt inginer constructor , facultate (5+2 master) pot proiecta la seism aproape orice, perfect armat etc, executie, management, cresterea productiei etc. Sunt din BUC, la apartament de 4 camere (cu parents, yeahh, desi nu conteaza eu am 2 camere + sufrageria :D ). M-am angajat la Sibiu in constructii management productie: desi cam fac de toate proiectare+verificare+executie+industrie prefabricate (deja incep sa nu mai rezist 18 ore pe zi inclusiv Sambata si ceva DUminica). Stau intr-o localitate (la munte) la casa lui Tata (casa stramoseaca extinsa+consolidata acum 15 ani, atunci am facut brate de fier :P ), casa are 8 camere + 2 bucatarii, curte etc, gratar (e cu mansarda, e cool). Firma ma forteaza ca sa nu mai fac naveta cu masina (localitate-Sibiu) si sa stau intr-o camera (1 ) de camin (fara caldura, decat 1 ora pe zi, si apa calda limitata, fara bucatarie, astia sunt nebunii). Deci eu ajung in situatia in care muncesc de sparg, banii (cei putini) se duc pe intretinere la Bucuresti+Casa+Camin, nu tu viata sociala sau o baby de iubit, si stau deja in frig la temperaturi de - (minus) zilnic vreo 8 ore. Singurul lucru care ma mai tine sanatos mental e "cred ca va fi mai bine, sau ma tirez de la Sibiu back to Buc dupa Decembrie 2011 sau animeurile. Oricum eu vreau sa cunosc niste fete iubitoare de anime :twisted: :P :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baka man |
Nov 18 2011, 10:04 PM
|
The Baka man ^^
Group: Members+
From: Ploiesti
Member No.: 3.986
Eu am prietena fana anime :> E misto sa vorbesti cu cineva care aceleasi pasiuni ca tine. Iar fosta prietena tot fana anime era si tot asa. Nu cred ca as putea avea o prietena care sa nu imi impartaseasca aceasta pasiune, mai ales ca ma si implic destul de mult in comunitate.
Si acum, revenind off-topic: eu programez for a living. Am terminat studiile vara asta: facultate + 2 mastere. Cand ma pregateam sa sustin dizertatiile, ma intreaba o colega daca as fi dispus sa ma angajez la firma unde lucra ea si inca un coleg de-al meu. Eram tentat... si a mers bine la interviu.
Am inceput initial ca un soi de Facebook-dude, un tip care sa cunoasca retelele sociale si API-ul lor, pentru ca firma dorea sa se extinda in domeniul asta, si le-am dezvoltat o chestie destul de misto pentru facebook, pe care au si reusit sa o vanda (luni se face lansarea oficiala). Si cum aveau nevoie urgenta de programatori pentru iOS (iPhone si iPad), pentru ca le-a plecat un programator intr-o perioada foarte incarcata, am facut si asa ceva, iar acum ma pot lauda cu faptul ca servesc un rol dublu :lol:
Salariul e mititel though... e bine ca am deja unde sa locuiesc singur, fara chirie si fara batai de cap, incat imi permit sa platesc lejer toate facturile si sa imi mai si ramana bani de carti, prietena si alte chestii
|
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|