Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
What Does An Otaku Do For A Living?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garden Girl |
Jun 6 2010, 11:56 AM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: Biucărest
Member No.: 5.617
QUOTE(PhoeniX @ Jun 6 2010, 08:31 AM) iar cei care lucrau sub mine se scarpinau in partile dorsale la tot ce era mai greu de <press ENTER>. Era amuzant daca se loveau de situatii in care trebuiau sa instaleze o tastatura, si li se cerea <press ENTER to continue> :lol: As for me, sunt destinata sa lucrez prin call-centers. Am lucrat anul trecut vreo 6 luni jumate, iar acum m-am angajat din nou, tot pe limba franceza. Am optat pentru part-time, ca sa pot impaca si facultatea, insa acum, fiind in vacanta, o sa incerc sa lucrez full. Meh, tiz fun, chiar daca [,] compania e situata prin zona Mama Naibii (:().
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinju |
Jun 6 2010, 01:51 PM
|
pearl of anime-club...
Group: Mod Sempai
From: cluj-napoca
Member No.: 2.541
Well, pana acuma se pare ca eu as fi prima de pe lista asta care face ceva otaku-esc :P Adica ma ocup de Shinju's Workshop impreuna cu Thunder. Rochite lolita, kimonouri si hakama, costume de cosplay din cand in cand. Imi place la nebunie ce fac. Acuma ne-am luat si o angajata si imi permit sa ma ocup de ale mele hobbiuri si de partea de promovare mai mult in timp ce o supraveghez. La noi in atelier se asculta muzica din animeuri (printre altele), vin mereu in vizita fani anime si se vb mult despre anime/muzica japo/cosplay si alte chestii de genul. We lead an otaku-ish life, don 't we :P ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kreatur |
Jun 8 2010, 02:48 AM
|
in search of the ultimate manga
Group: Members+
From: BAIA MARE
Member No.: 3.032
Daca e sa o luam asa, cica in aprilie a iesit versiunea 4 de Silverlight. Sincer sa iti zic eu imi petrec majoritatea zilei la calculator, dar inca nu am vazut nicio aplicatie dezvoltata in el. In schimb e in continuare plin de flash si java. Si o fi el bun pentru cei care stiu C#, dar nu vad de ce ai invata C# doar ca sa il folosesti cand exista alte platforme mai raspandite pentru care exista o baza de informatii enorm de mare si care fac acelasi lucru ca si Silverlight. In plus, Silverlight SEO nu exista, in comparatie cu Flash pentru care google are deja niste algoritmi care pot indexa text din interiorul fisierelor .swf. De ce as face un site care o sa-mi apara pe pagina 50 la cautari in google?
Legat de acele addonuri care se gasesc la toate colturile, iti dau un exemplu din experienta proprie, am instalat un magazin virtual codat pe Smarty ca si eu gandeam ca tine pe vremea aia. Si factura era, evident simpla, dar tipul voia factura tipizata romaneasca. Probabil ai vazut cum arata o factura in romania. Am stat o saptamana sa-mi dau seama cum naiba functioneaza Smarty Template si unde pot gasi fisierele care ma interesau (ca ocupa vreo 20mb doar kitul), pe urma a trebuit sa invat fpdf pentru ca asta folosea la generarea facturii, pe urma sa modific acel cod de aproape 2000 de linii ca sa desenez si sa aranjez celule in php. Asta pe langa vreo doua module pe care a trebuit sa le fac eu deoarece nu existau. Cu ce m-ar fi ajutat daca stiam C#? Intrebare retorica.
Nu zic ca pe termen lung n-o fi util sa stiu si C#, insa nu e esential in ce fac eu momentan. Ca freelancer imi permit sa lucrez pe ce vreau eu, daca vine cineva si imi cere neaparat sa-i fac un site in Silverlight (slabe sanse) il trimit la altcineva pentru ca nu imi renteaza sa invat un intreg limbaj de programare pentru un singur site. Si daca vrea doar ceva similar i-l fac in flash.
In fine, legandu-ma tot de exemplul cu magazinul virtual, exista mai multe platforme gratuite pe piata, in cel mai bun caz schimbi la el designul si in cel mai rau caz va trebui sa modifici librarii, insa tot nu se compara cu a scrie un site similar in Silverlight de la zero, cum ii explici clientului ca il costa vreo zece mii de euro si o jumatate de an sa-i faci siteul cand el poate instala o chestie similara pe gratis in zece minute? Prestashop - gratis - are vreo 3500 de fisiere.
|
|
|
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|