Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Facultate, cate ceva despre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EXODIA |
Oct 26 2010, 01:04 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: PESTE TOT SI NICAIERI
Member No.: 506
|
Am terminat anul acesta Masteratul in Genetica, Microbiologie si Biotehnologie, si nu eram singurul "anime lover" de pe acolo. Mai erau 3-4 colegi care urmareau anime, si o parte dintre ei au fost chiar la festivalul de anul acesta.
Nu cred insa versiunea aceasta cu persoana unica de "urmaritor" de anime sau cititor de manga. Toti au vazut in copilarie/tinerete anime. Numai ca pe vremea aceea se numeau "desene animate" (pentru ca sincer sa fiu, exact acest lucru sunt, desene animate). Singura diferenta dintre voi/noi si ceilalti era ca foloseati/foloseam un termen specific luat de la origine (anime/manga). Benzi desenate nu ati citit in copilarie ? Tot asta reprezinta si manga (generalizez, fara a lua incosideratie diferentele de stil, estetica, etc).
Dar cine sunt eu sa va rapesc sentimentul de unicitate ^_^.
In copilarie/tinerete faceam parte dintr-un grup de 5-6 amici care erau interesati de, desenele animate japoneze placere care s-a dezvoltat exponential odata cu introducerea internetului la scara de consum.
|
|
|
|
|
|
|
Moonsparkle |
Oct 26 2010, 01:16 PM
|
Horrific Member
Group: Mod Sempai
From: The Great Indoors
Member No.: 2.295
Nu cred ca e vorba de faptul ca unora le place sa se simta unici, eu una am descoperit in mod surprinzator persoane care se uitau la anime si nici nu mi-as fi imaginat. Bine, toti pseudofani, cu un shounen pe care l-au vazut la un amic sau ceva de genul, dar totusi, sunt mult mai multi fani decat ai crede, daca te invarti un pic intr-un cerc bun :P Eu ma mir cand gasesc persoane care NU se uita si nici nu vor deloc sa se uite la anime, asa ca da, din punctul asta de vedere ai putea zice ca suntem "unici", cause the way I see it, oricine ai fi, nu exista sa nu fie macar un singur anime pe gustul tau.
si in plus in ziua de astazi cand lumea are hobbyuri atat de diverse si ciudate nici nu stiu cine se mai poate mandri ca se uita la anime :P
ps: also, welcome back, EXODIA? you're one of the "old ones", right? sau nu stai? :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Botan |
Dec 3 2010, 08:12 PM
|
Ten no Ryuu, Bishie Fan Forever :p
From: land of idiots (just moved)
Member No.: 4.485
Cu toate ca nu sunt la facultate, ma bag si eu in vorba si zic: Elpreda, asa am auzit si eu, ca e greu la-nceput in special. E si normal, daca habar n-ai cum e la facultate, decat daca e a doua pe care o faci :D Altfel spus, eu cred ca mai aveam putin si renuntam la scoala cand am intrat ntr-a 9a, asa greu mi s-a parut. Totusi, imi amintesc ce "studioasa eram pe-atunci...tot plina de lene, dar acum numai lenea se practica la mine. Toaa ziua lenevesc si-mi fac temele pe ultima suta d metri (=si la scoala, in timpul altor ore = )) )
PS Ma simt ca un intrus aici, desi e doar un topic :lol:
|
|
|
|
|
|
|
Yuriko |
Dec 3 2010, 08:39 PM
|
paranoia agent
From: Akita
Member No.: 9.530
QUOTE Btw, am inteles ca primul an este mai greu, dar e normal sa fie asa de greu, or am I just plain stupid? Nu stiu cum e la Calculatoare, dar in general... stai sa vina anul 2 :twisted: Cand o sa ajungi acolo o sa privesti cu melancolie in urma si o sa iti zici "Ce bine era anul trecut ". Everything will make sense then. Revin la anu' cu review pt anul 3 :lol: @Botan QUOTE Toaa ziua lenevesc si-mi fac temele pe ultima suta d metri (=si la scoala, in timpul altor ore = )) ) Esti in liceu si inca iti mai faci teme? :huh:
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|