Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Viata Fanului Anime
|
|
|
Elayla |
Dec 23 2009, 07:29 PM
|
Newbie
Group: Members
Member No.: 9.306
Sunt de acord cu Zamo... Recunosc, dupa acel post, nu am mai stat sa citesc si restul. Dar in principal, viata mea e la fel de normala ca si inainte sa ma uit la anime. Doar ca am schimbat ceea ce vizionam, ca incepusem sa ma plictisesc de filme fantasy sau istorice (obsesia mea dinainte).
Nu vad de ce vizionarea de anime ar trebui sa te faca un ciudat, un diferit si sa iti ofere o scuza sa nu te apropii de ceilalti. Vinovata, nici eu nu sunt centrul atentiei si printesa societatii, pentru ca ma izolez singura si din dorinta proprie de oameni. Sunt destul de narcisista si nu as accepta orice fel de om in viata mea. Dar categoric nu e vina stilului de viata anime.
M-a schimbat totusi in anumite feluri. Mi-a adus noi probleme in gandire, m-a facut mai chibi si m-a determinat sa muncesc pentru a ajunge in Japonia, macar intr-o excursie. Si face cearcanele mai gri decat sunt deja, pentru ca uneori stau pana tarziu doar pentru ca sunt curioasa cum se termina o serie. XD Dar pana la urma...e doar un hobby. La fel de bine as putea sa citesc. Sau sa crosetez. Sau sa desenez. Si chiar le fac din cand in cand, pentru ca un hobby sanatos inseamna si schimbare la un moment dat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StilFree |
Dec 29 2009, 11:08 PM
|
Incepator
Member No.: 9.322
Viata fara animeuri,poi cred ca ar fi una foarte lunga si foarte trista.De exemplu animeurile ma bine dispun,sau cand nu am ce face ma uit la un anime de actiune,aventura sau psihologic care sa imi stimuleze interesul si sa ma trezeasca din motaiala.Animeurile m-au afectat destul de mult,cand am vazut primul meu anime eram de genul "de ce nu e asa si in viata reala"pur si simplu dupa ce terminasem toata seria stateam pe fotoliu si ma gandeam cum e posibil sa vezi intr-un desen atata prietenie,dragoste,darnicie,curaj.Au fost lucruri care m-au facut sa vreau sa fac ceva cu viata mea,sa vreau sa ies din lumea intunecata care mi-a fost impusa si mie ca si la restul din toate lucrurile negative care le vedem si le auzim zi de zi.,am inceput sa vreau sa ies din toate astea si sa incerc sa imi creez eu propia mea "lume""care sa o pot folosi in cazurile necesare si sa nu ajung din nou in societatea in care totusi fara sa vrem traim zi de zi.Cu alte cuvinte animeurile sunt bune,totusi ne invata multe lucruri care ne pot ajuta pe toti (chiar si pe cei mai inculti care nu se gandesc decat unde dorm,se spala,manca si muncesc, nu ma intelegeti gresit inteleg ca astea sunt lucrurile esentiale in existenta fiecarui om,dar totusi daca le facem repetativ fara ca sa ne preocupam creierul cu altceva putem ajunge sa depindem de ele mai mult decat depindem acuma).Animeurile mi-au inspirat destule idei si mi-am format propile opinii despre cum sa privesc viata si sincer pana acuma mi-au servit destul de bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
debaser |
Feb 6 2010, 09:58 PM
|
Incepator
Member No.: 9.461
Eu am prins perioada cand animeurile erau deja cool:P. Deci n-am avut ocazia sa ma simt special Prin liceu mai mergeam la meeturi, niji, otaku et co, si am cunoscut niscaiva persoane multumita animeurilor(pe kobra l-am cunoscut pe dc++ :))), da cam atat. Aaah, si la un moment dat aveam club Otaku in liceu, da n-a trait mult ca erau numa tipe care voiau yaoi si eu nu puneam d-alea.
Acum ma cam afecteaza ca vad kanjiuri in fiecare zi. Si particule. Si fani de anime(sau macar de japo). Ca noah, suntem studenti la japoneza, despre ce altceva sa vorbim :P.
Also, hentaiurile au fost punctul de deschidere a multor conversatii cel putin dubioase.
|
|
|
|
|
|
|
Botan |
Feb 6 2010, 10:43 PM
|
Ten no Ryuu, Bishie Fan Forever :p
Group: Members+
From: land of idiots (just moved)
Member No.: 4.485
Bwaah, trebuia sa citesc mai devreme ce s-a scris e-aici, sa ma bag si eu la cearta :lol: Ce pot sa spun e ca sunt de acord cu Animal. Pana la urma, toate ganduri;e noastre sunt "idei imprumutate", tot le-am invatat/auzit undeva. Mi se pare chiar un lucru bun sa te atasezi de un personaj (in limita normalului) si sa te intristezi/bucuri odata cu el. Asa, treci si tu prin ce trece el (nu chiar, esti doar un martor care nu poate decat sa sparga ecranul daca vrea sa ajute cu ceva :P). Spre exemplu, in animeuri vezi ca aia se impaca dupa ce-si cer scuze. Pe mine ma pune pe ganduri ca eu nu-mi cer scuze niciodata... :lol: Desi, nu mi s-a intamplat sa ma cert cu prietenele de ani buni. (nu-mi mai amintesc in trecut ce faceam XD)
Concluzie: Fie ca vrei, fie ca nu, animeurile te schimba fara sa simti (in caz ca nu vrei) :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garden Girl |
Feb 7 2010, 02:06 PM
|
Directionally challenged
Group: V.I.P.
From: Biucărest
Member No.: 5.617
Yeah well... oficial am scapat in "oala" cu anime. Am vazut 3 mini-serii in ultimele 2 zile. Deci terminat mini-seriile Bakemonogatari, Minami-ke, Minami-ke Okawari si am inceput sezonu al 2-lea din Sayonara Zetsubou Sensei, apoi pe lista de vizionat urmeaza Fairy Tail + anime series la download. Nu de alta, dar am vacanta o saptamana si vreau sa ma bucur de ea cat de mult pot. Sesiunea s-a terminat, asta inseamna ca urmatoarele 4-5 luni le voi dedica animeurilor (de obicei invat doar in sesiune). Viata fanului anime... hmm... anime cat cuprinde, bate fierul cat e cald, nu lasa pe maine ce poti "vedea" azi, perseverenta etc etc. Well, me goes back to my animu ^_^
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|