Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Vrea Sa Se Insoare Cu Un Personaj Animat, Real in Japonia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Jul 10 2011, 09:09 PM
|
Palora, inactivist de partid
Group: Members+
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
QUOTE(Emanuel @ Nov 13 2008, 01:47 PM) aici sunt deacord cu donjoe. libertatea de expresie inseamna inclusiv dreptul de a fi ciudat si stupid. cat despre petitii aiurite... gasiti pe net cate vreti. Nu demult am citit in ziar despre niste persoane care s-au insurat cu animalele lor de casa - pisici, caini, broaste testoase... binenteles fara acte. Sa vedeti cuma aratau pozele cu femei imbracate in mirese langa un caine sau o testoasa... Si aici vorbim de persoane in toata firea. Cand am citit articolul, am zambit, si am trecut mai departe. Aceiasi atitudine am si fata de actuala "stire" Ca tot a reinviat topicul asta. Libertatea de expresie inseamna si ca ai voie sa le zici ca sunt ciudati si stupizi. Si chiar si asa trebuie un bun simt undeva. Broaste, caini, etc e comparativ normal, pana una alta apartin deja persoanei care vrea sa se martie cu ei. Respectivul nu avea nici un drept (legal asupra personajului). Asa deci intram sub regula banilor: Daca n-ai bani si ai ideii, esti nebun, daca ai bani si ai idei esti excentric (Pentru ca iti permiti sa iti faci nebuniile dupa legile normalilor, in cazul nostru iti permiti sa cumperi obiectul cu care vrei sa te casatoresti). Dar chiar si asa exista legi de bun simt in majoritatea tarilor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkValkyrie |
Jul 11 2011, 08:29 PM
|
Incepator
Member No.: 2.526
QUOTE(aaadela @ Jul 11 2011, 03:04 PM) Să presupunem, prin absurd, că se legalizează... Atunci, dacă și X și Y vor să se mărite cu același personaj, ce se întâmplă? De unde vor ști ce preferință are respectivul personaj? I loled at the question xD Stiu ca si eu am visat cum ar fi sa traiesc intr-un anume anime si sa am parte de experiente cu totul deosebite si imposibile pentru logica acestei lumi, dar inteleg ca e doar fictiune din pacate. xD Pana la a incerca sa ma casatoresc cu un personaj anime mai am mult. :) Stiu ca majoritatea arata prea bine sa te abtii, dar deja avem caz de boala psihica aici sau obsesie. Sau pur si simplu omul nu se vede traind normal in lumea noastra. Eu totusi ma intreb ce a vazut la Mikuru ... besides the moeness. Yeah, I stop to dwell on that.
|
|
|
|
|
|
|
Mumusan |
Jul 12 2011, 01:13 AM
|
Lone Wolf
From: Winter Night
Member No.: 6.124
QUOTE(aaadela @ Jul 11 2011, 04:04 PM) Să presupunem, prin absurd, că se legalizează... Atunci, dacă și X și Y vor să se mărite cu același personaj, ce se întâmplă? De unde vor ști ce preferință are respectivul personaj? Cred ca ii primul venit, primul servit?! ... poate preferintele vor aparea, cand transpui acel personaj in lumea virtuala si ii dai o forma de inteligenta. Woman 'married' to Berlin Wall for 29 yearsA woman with a bizarre fetish for inaninimate objects has revealed she has been married to the Berlin Wall for 29 years. Eija-Riitta Berliner-Mauer, 54, whose surname means Berlin Wall in German, wed the concrete structure in 1979 after being diagnosed with a condition called Objectum-Sexuality. Mrs Berliner-Mauer, whose fetish is said to have its roots in childhood, claimed she fell in love with the structure when she first saw it on television when she was seven. She began collecting "his" pictures and saving up for visits. On her sixth trip in 1979 they tied the knot before a handful of guests. While she remains a virgin with humans, she insists she has a full, loving relationship with the wall. Mrs Berliner-Mauer, who lives in Liden, northern Sweden, said: "I find long, slim things with horizontal lines very sexy. "The Great Wall of China's attractive, but he’s too thick – my husband is sexier." While the rest of mankind rejoiced when the Wall, erected by the Soviets in 1961 to halt an exodus from East to West Berlin, was largely torn down in 1989, its "wife" was horrified. She's never been back and now keeps models depicting "his" former glory. She said: “What they did was awful. They mutilated my husband." She is said to have shifted her affections to a nearby garden fence. Objectum-Sexual or objectophilia is feelings of love, attraction, arousal, and commitment for a particular object. The mere thought of a relationship with an actual human being seems ludicrous. sursa: The Telegraph
|
|
|
|
|
|
|
IceJack |
Jul 12 2011, 10:15 AM
|
Palora, inactivist de partid
From: here, dreaming of elsewhere
Member No.: 563
QUOTE(Shady @ Jul 10 2011, 09:52 PM) Substantivele "idee" si "lege" au un singur "i" la plural. Fixed dear, grammar Nazi, now would you like to add your opinion or do you just stalk the forums looking for miss placed grammar so you can make another post? Here is another chance for a post, i do need a personal spell checker(because i can't be bothered to check, nor do i care much): On topic: Exista o singura situatie in care producatorii ar lasa pe cineva sa se insoare cu personajul lor in public si cu aproparea lor: cascadorie publicitara ca sa creeze interes. Altfel nu te opreste, teoretic, nimeni sa te insori cu un carton de marimea umana cu poza personajului pe ea, problema ar aparea daca ai folosi numele peste care producatorii au drept de autor si daca ai face din asta un spectacol destul de mare cat sa afle. Normal tot nu e, si oricat de nesuferite sunt unele femei (sa ignoram momentan ca in partea noastra a globului pana acum cateva sute de ani barbatii le-au modelat sa fie asa) tot as incerca sa ma insor cu o femeie adevarat (ignorand momentan si faptul ca insuratoarea e doar o etichetare glorificata IMO), macar iti iese ceva, asa mai mult o sa arunci bani aiurea, mai ales daca incerci sa o legalizezi (nu doar o unire religioasa), ca doar nu o sa vina producatorul la nunta din partea ei sa iti dea daruri :lol: . Acum noi vorbim din punctul nostru roman de vedere, nu stim cat de normal e asta la ei, cine stie poate Otaku la ei se insoara cu personajele favorite mereu. Nu prevad probleme legale la doamna Zidul Berlinului, avand in vedere ca propietarul, URSS-ul a dat... coltul, si ca cermonia a fost secreta si nelegalizata. Totusi oricat de ciudat as crede ca sunt e bine de stiut ca exista ciudati extraordinar de mai ciudati ca mine.
|
|
|
|
|
|
|
Mumusan |
Jul 12 2011, 11:08 AM
|
Lone Wolf
From: Winter Night
Member No.: 6.124
QUOTE(IceJack @ Jul 12 2011, 11:15 AM) se insoare cu personajul lor sau sa se marite, in cazu' fetelor, ca doar nu numai barbati au fixati de genu asta Intr-un articol mai de acu cativa ani am citit ca barbati din Japonia, ar prefera sa se casatoreasca intre ei, ca femeile acolo au devenit un lux, sunt prea pretentioase. Petiţie pentru căsătoriile cu personaje de desene animateUn japonez a înscris sute de oameni într-o campanie care cere permiterea căsătoriilor dintre oameni şi personajele de desenea animate. Cărţile de desene sunt foarte populare în Japonia iar unele dintre personajele fictive au devenit vedete sau, în unele cazuri, chiar sex-simboluri. Pe de altă parte, instituţia matrimonială este în declin dat fiind că foarte mulţi tineri japonezi îşi găsesc cu dificultate parteneri de viaţă. Taichi Takashita a lansat o petiţie online care îşi doreşte să atragă un milion de semnături pentru a putea fi prezentată Guvernului în vederea iniţierii unei legi care să permită căsătoriile cu personaje de desene animate. Într-o singură săptămână, Taichi a adunat deja peste 1 000 de semnături pentru proiectul său. "Nu mă mai interesează cele trei dimensiuni. Vreau să locuiesc într-o lume bidimensională. Dar cu tehnologia existentă în acest moment, se pare că este imposibil. Astfel, nu se poate, cel puţin, să fie autorizate căsătoriile cu personajele bidimensionale? ", scrie în petiţia japonezului. sursa: Libertatea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akashiro Kitadawa |
Jun 10 2012, 03:31 PM
|
Prime Archon of the Imperium & High Judicator
From: Gondolin aka Bucharest
Member No.: 10.973
QUOTE Totusi e bine de stiut ca oamenii nu au renuntat sa lupte pentru dragoste. Cum a zis Mumusan, in Japonia a scazut numarul casatoriilor pentru barbatii au devenit prea introvertiti/timizi (si poate prea obsedati de animeuri), in timp ce femeile au devenit prea pretentioase in alegerea partenerului. Dar daca astea sunt conditiile, cum ii poti invinuii pe bietii barbati ca se refugiaza intr-o lume alternativa (nu zic ca acesta e un lucru normal)? Si daca oamenii se casatoresc cu animale (care nu isi pot da acordul), de ce sa nu se casatoreasca cu personaje animate (care la fel, nu-si pot da acordul, insa din cauza ca nu sunt reale in cazul acesta)? Singura problema ar fi copyright infringementul. Si ca sa-i raspund lui Gin cum o "sa stiti ...voi", nu e asa greu de rezolvat problema. Sa nu uitam ca se fabrica si gonflabile pe lumea asta.Face una pe comanda, cu fata personajului si neaparat ochii mari de "anime" si gata problema. E mai mult o problema de tehnica decat de filozofie. B)
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|