Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Fanii Anime Si Virsta In Romania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narumi |
Oct 14 2008, 11:08 AM
|
Class Member
Group: Members+
Member No.: 3.387
Nu cred ca exista o varsta anume pt anime-uri.... Plus ca multe anime-uri fantasy sau SF sunt mult mai bine realizate decat multe filme de acest gen... Tocmai am terminat de vazut Code Geass si sincer nu cred ca o ecranizare live-action ar fi fost mai buna, nici pe departe.... Cat despre copii nostri pe care ii vom invata sa se uite la anime-uri, asta e doar o chestie relativa; la urma-urmei, nu le putem impune sa se uite la anime-uri, daca nu le place, ca altfel vom ajunge ca parintii "cu un IQ fenomenal de mare" care le impun copiilor ajunsi la o anumita varsta, sa nu se mai uite la "desene animate pentru retardati". ^_^ Apropo, sunt curios, daca exista cumva pe-aici parinti casatoriti si cu copii care se uita la anime-uri... Daca da, chiar ma intreb cum se inteleg cu nevasta si copiii si cum isi impart timpul intre ei si anime-uri... In concluzie, nu trebuie sa va simtiti complexati ca va uitati la anime-uri si sa incercati sa le explicati celorlalti ca anime-urile sunt o forma de arta si de ce va plac.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spyderverr |
Jan 26 2010, 12:04 AM
|
Honorific Member
Member No.: 3.019
QUOTE(rogueman999 @ Jan 25 2010, 11:17 PM) Cand mai imbatranesti oamenii se impart f. clar in cei la care zici ce-ai facut aseara, si ei stiu ce-i ala anime, si cei care n-au treaba cu ce faci tu serile. cat adevar in doar cateva cuvinte. :D la mine, de regula, cand omul e inchis la minte (nu doar in ale anime-ului, ci la modul general) nu are timp sa ajunga sa ma intrebe ce-am facut aseara. treaba asta cu privitul anime e ca aia cu "bei?" "nu." "cum ma sa nu bei? ia de aici si incearca ca-i tare bun."morala: a-i explica cuiva incuiat la minte ce e ala anime e acelasi lucru cu a-i explica unui betiv de ce nu bei (ca el, ca na... omul mai gusta ceva din cand in cand...) :D.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhoeniX |
May 22 2010, 10:28 AM
|
On crack
From: Timisoara
Member No.: 3.667
QUOTE(Thunder @ May 22 2010, 09:44 AM) Dragi Otaci, Nu va mai plangeti de asta... este timpul sa gasim solutii!! Asa ca sa va aud!
Ce puteti VOI face ca sa schimbati aceasta parere a lumii din jur?!?
Eu unul inca mai astept un meeting in Timisoara (sau Oradea, desi pe acolo dau mai rar in ultimul timp), dar sa mai schimbe cineva parerea lumii.... Ma rog, e posibil, de obicei "una din fundul gradinii" rezolva multe. *just kiddin'* Sa fiu si serios: 1. Sincer nu ma intereseaza parerile altora despre mine daca ma uit la animeuri (mai ales daca persoanele in cauza au freze de struti si nu stiu lega doua vorbe coerente in limba romana). <<-Off-Topic 2. Mai multe intruniri, mai multe evenimente anime, cateva amenintari cu eutanasierea celor de la RDS ca nu merge Animax, in principal, o comunitate mare si UNITA. Fani anime au existat, exista si vor exista in "draguta" noastra tara, ideea e sa fie uniti, sa se afirme, sa poate arata lumii din jur ca exista. So, more events in mai toate zonele tarii, more meetings, more cleavage (just sayin'), more MOAR!!! 3. 'tui, am uitat de orele de japoneza de la UVT <.< 4. More meetings peste tot.... sa se cunoasca lumea intre ei!!! 5. Are sens ce-am zis pana acum???
|
|
|
|
|
|
|
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|