Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Magazin Anime Online
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dana2006 |
Mar 10 2008, 11:30 AM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Targoviste
Member No.: 3.002
Parerea mea este sa implementezi de toate...eu nu am nici o problema cu Posta Romana, manga de pe mangashop de exemplu vine prin posta, si nu ma deranjeaza, vine destul de repede si nu am avut pana acum probleme...daca vrei sa faci vreo chestie si cu o firma de curierat gandeste-te si la pret, ca poate nu ii convine omului sa dea 10 lei pe livrarea unui produs care ar costa 7 lei, de exemplu :D Paypal sau card e o idee buna in principiu si o poti implementa, dar e posibil ca lumea, mai ales pana face o comanda, doua, sa nu aiba incredere in metodele astea, mai ales cine nu le-a mai experimentat..cred ca tot ramburs-ul face legea :D
|
|
|
|
|
|
|
Kisa |
Mar 10 2008, 11:44 AM
|
~*okasan*~
Group: Mod Sempai
From: Braila
Member No.: 1.303
Eu sunt adepta platii ramburs. Nu am avut niciodata probleme cu Posta Romana, dar trebuie sa recunosc ca nu am comandat niciodata lucruri fragile de pe net. O singura data am luat o jucarie care a avut un defect, dar cred ca era din fabricatie pentru ca, la cum era ambalata, nu inteleg cum ar fi putut avea defectul in cauza. Plata ramburs mi se pare mai sigura, dar sunt deschisa si la metode noi (dupa ce aud alte persoane multumite de ea :P ). Am avut si ceva experiente cu, curieratul. Mi s-a parut un pic cam scumpa taxa, in raport cu pretul articolului cumparat.
Si daca tot s-ar putea bifa mai multe optiuni... atunci cred ca le-as bifa pe toate. :D Sincer, atata timp cat este un lucru frumos si de calitate, imi plac toate: tricouri, figurine etc.
Acum, eu nu-mi doresc decat sa se deschida mai repede site-ul, sa vad produsele si sa incep sa achizitionez. Este pacat ca nu exista inca astfel de site-uri la noi.
|
|
|
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|