Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
De Ce Va Uitati La Anime?, De ce alegem sa ne uitam la anime-uri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makutta |
Sep 3 2008, 11:01 PM
|
Incepator
Group: Members+
Member No.: 7.497
Stiu ca o sa sune ciudat pentru unii, dar imi plac ca-s colorate super, bine, depinde si de anime :lol: ; foarte mult ma intereseaza storyline-ul unui anime, acesta fiind chiar unul dintre criteriile dupa care-mi aleg anime-ul si bineinteles genul sau: actiune, ninja, dragoste...; ma intereseaza de asemenea si muzica, daca imi place cum suna diferite melodii sau mai stiu eu, intro de la anime... vocile... In concluzie: urmaresc animeuri deoarece ma relaxez , uitand de griji pentru o ora sau doua :) , o data la cateva zile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aloma-chan |
Jan 20 2009, 02:22 PM
|
Incepator
Group: Members
Member No.: 8.105
De ce ? In momentul de fata ma gandesc ca pot aduce multe argumente concrete la aceasta intrebare,insa atunci cand ma pregatesc sa-mi astern ideile, mintea se goleste :blink: . (Tot ce am sa scriu va fi partial asemanator cu al altor useri, dar in fond toti ajungem la aceeasi concluzie ), insa un lucru e clar.Nu ma uit la ele din lipsa de timp.Orice lucru pe care-l fac, sau mi-l propun trebuie realizat din ,,placere'' .Nu pot afirma ca ma calmeaza (sunt unele momente in care nimic nu te poate linisti, deci nu sunt o alinare ).Mai degraba, imi deschid viziunea spre o lume diferita, imi sporesc gradul de originalitate, doar o mica actiune (dintr-un anime ) si mintea imi e invadata de idei noi, diferite de cele pe care le detineam momentan.Intr-un limbaj metaforic suna ceva de genul : opresc raul monotoniei iar din cer cad chei care pot dechide un paradis aparte.Suna ciudat ce am spus :lol: .Nu ma scufund in ele (raman cu picioarele pe pamant), dar anime-urile imi dau ocazia de-a visa la lucruri care, pana akum nu-mi erau cunoscute. In plus, ma binedispun doar cand imi aduc aminte o fraza a unui personaj sau in momentul in care realizez ca am mai ,,invatat'' ceva(nou). Au devenit un hobby la care nu am de gand sa renunt prea usor (indiferent de circumstante).
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|