Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Timp Pentru Anime-uri, .. de unde?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seandreea |
Feb 6 2008, 03:05 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
Member No.: 1.937
Cum a zis cineva mai sus - daca iti doresti ceva, iti faci timp. Strabunica mea avea o vorba: "nu exista nu pot, exista nu vreau". Eu incerc sa-mi gasesc timp pentru tot ce trebuie si pentru tot ce-mi place. Te admir, urfe si pentru servici si pentru sportul regulat. Eu la servici am renuntat, dar nu atat pentru ca imi ocupa timpul liber, ci mi-l ocupa si pe cel datorat facultatii/studiului. Nu mai treceam pe la cursuri, deci eram total pe dinafara. Sesiunea asta e crima pentru mine. Revenind - eu din firea mea sutn o persoana care se plictiseste repede, deci incerc multe lucruri noi (de care ,ma indragostesc), fara insa a uita de cele vechi. Astfel ca ajung sa am foarte multe hobby-uri. De multe ori zic ca mi-ar trebui o zi de 48 ore ca sa fac tot ce mi-as dori. Poate ca unii exagereaza nu anime-urile, desi din cele scrise de alti useri, nu e cazul aici :P , dar nu sunt toti asa. 1-2 episoade pe zi nu inseamna mult - e o "doza" normala. ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kengo_fudoshin |
Feb 10 2008, 02:34 AM
|
kenkaku
From: bukarest
Member No.: 1.522
.....time-managementul e o chestiune nu f complicata pt unii...dezastruos de complexa pt altii, dar asta nu are nici o legatura aici.
Ceea ce cred eu ca vroia sa spuna Urfe este ca noi, cu totii, traim cu adevarat(existam - suntem reali - la fel si viata noastra); iar in viata de zi cu zi este mult mai bine din orice punkt de vedere sa faci o ora de jogging in loc sa privesti la un anime !, este mai important sa o ti pe ea de mana decat sa te uiti la un anime, este mai important sa fii cu prietenii tai decat sa te uiti la un anime, este mai important sa acumulezi noi cunostinte decat sa privesti la un anime......si cred ca iti pot insira peste 100 de motive(cele pe cale le-am insirat mai sus sunt pur si simplu aleatorii, fara vr'o ordine sau criteriu de selectie), poate chiar mai multe, pe care le-as prefera in momentul punerii lor in balanta cu privitul la anime.
Sa nu se inteleaga ca pt mine anime/manga sunt pur si simplu entertainment...caci nu este asa, insa daca iti petreci 1-2 ore pe zi din viata facand asta, sunt abs. sigur ca pe termen lung vei avea mai mult de pierdut decat de castigat.
Muza spunea f frumos, de istorie, geografie, pictura(de 2 ori chiar :P ), etc......insa daca motivele pt care eu ma uit la un anime sunt cele mentionate de ea, atunci ar fi bine sa ma opresc(norocul meu ca am altele si nu pe acelea)
revenind la subiectul topicului, ei bine, eu stiu sa-mi planific timpul f bine(chiar am castigat un mic bet cu colegii mei pentru cel mai bun plan de time-m. pentru anul in curs B) )...insa de la a sti si pana la a face este o cale destul de lunga si cam anevoioasa; ce vreau sa spun de fapt este ca intotdeuna raman "fara timp" si trebuie sa "sacrific" din timpul unei alte activitati prioritizate(inf sau sup) - iar asta nu este bine !!, as a result, am ajuns sa fac reaserch vis-a-vis de ce anime ar trebui sa urmaresc in loc sa urmaresc pur si simplu unul.
ca si concluzie......, nu mai am timp de anime!!, iar cand am, nu sunt sigur ca vreau sa il consum in acest mod.
Toate cele bune, Eu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Botan |
Feb 10 2008, 08:32 PM
|
Ten no Ryuu, Bishie Fan Forever :p
From: land of idiots (just moved)
Member No.: 4.485
Ei bine, nu stiu de ce, dar nu prea imi aduc aminte cum ma uitam inainte la animeuri. Dar, pentru ca nu am internet de foarte mult timp, e mai usor. Eu am internet tin minte dintr-o vara, si (eu ma uit cu sora mea la animeuri) prima oara cand ma uitam, nu prea stiam engleza si tinea o gramada de timp. In timpul scolii parca ma mai uitam seara, dar nu in fiecare zi. Si anul asta (pt ca sunt clasa a 8a) m-am uitat la animeuri doar in vacanta de iarna (de fapt atunci la unul singur - Samurai Deeper Kyo, care nu are prea multe episoade)
Si aici, Urfe , se dovedeste ca sunt un fan destul de inrait, pentru ca in vacanta aceasta dintre semestre am vazut (stati sa numar) cred ca 6 animeuri dintre care daua scurte - 9 ep si 2 ep - dar cel putin m-am uitat pt tot restul anului scolar pt ca nu voi mai avea cand :D
|
|
|
|
|
|
|
Bacchante |
Feb 11 2008, 09:51 PM
|
That thing which makes your life complicated
From: Bucureşti
Member No.: 5.443
anime-urile sunt un hobby, la fel cum au spus deja destui, tine doar de prioritatile tale sa alegi ce vrei sa faci cu timpul. eu nu sunt un fan inrait, in nici un caz un otaku (chiar detest numele asta), dar daca am chef sa ma uit la unul sau zece episoade, o sa zac pe canapea si o sa le vad. s-ar putea sa mi se faca somn intre timp, s-ar putea sa trebuiasca sa ma ridic si sa fac altceva si o sa las anime-ul balta, dar nu inteleg (si ma enerveaza chiar) de ce trebuie sa ma justific pentru ca nu imi surade mai degraba sa ies sa alerg prin parc, sa ma fugareasca toti maidanezii. de fapt in zilele in care nu sunt extrem de obosita (pentru ca ajung acasa seara intre 8 si 10) le fac pe toate in timpul unui singur episod - ma urc frumusel pe aparatul de fitness si da-i si lupta. e chiar mai simplu, pentru ca ma concentrez pe altceva si lucrez mai cu spor. si daca deschid si geamul spre parc, ma bucur si de aerul de munte de la etajul 4 :P . asta e, astea ne sunt conditiile. nu o sa inchid telefonul doar ca sa ma uit in liniste la anime, nu o sa refuz sa ies in oras ca sa evadez in universuri fictionale si cu siguranta o sa las balta nu doar unul, ci toate hobby-urile ca sa petrec quality time cu my significant other. cu toate astea, reusesc cu foarte putin efort sa vizionez 2-3 episoade pe saptamana. nu trebuie sa imi cer scuze pentru ca imi plac anime-urile, credeam ca de asta suntem pe un forum care se numeste "anime-club" ;)
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|