Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
De Cat Timp Urmariti Anime-uri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trust_no_more |
Feb 2 2008, 12:16 AM
|
Paranoid
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 193
Cred ca primul anime pe care l-am vazut a fost Sandy Bell pe TVR. Si apoi toate animeurile date de televiziunea romana: Candy, Floarea cu 7 culori, Zorro, Sailor Moon, Gradina Ascunsa... Si ma mai uitam si la italieni, asa am vazut "Anna dai capelli rossi" ("Anna cea cu paru` rosu`", nu stiu traducerea in japoneza, rusine mie). Dupa care prin liceu, la inceputul lui, cand inca nu aveam calculator (deci prin clasa a 9-a si a 10-a) primeam casete video din afara de la un prieten din SUA, si le vedeam la video. Dupa care in clasa a 11-a am primit cadou un PC, si apoi le-am vazut la calculator. Faceam rost de seriale de la amici de pe forumuri, colegi de clasa la fel de pasionati de anime... ce vremuri. Acum le iau singura de pe torrente.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|