Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
De Cat Timp Urmariti Anime-uri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emanuel |
Dec 13 2007, 05:35 PM
|
High Class Member
Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 1.017
QUOTE(Tenshi @ Nov 9 2007, 08:17 PM) Oh my... De mai mult de 7 ani. D: EDIT: Si da, pun la socoteala si ce am vazut, si inca VAD la tv, pentru ca si alea tot anime-uri sunt.... Plus ca un anime vazut la TV parca are un farmec aparte... sa astepti seara zilei de marti ca sa vezi ce se mai intampla cu eroii... lol de acord, si mie mi se pare mai fain de urmarit la tv anime, deh, nostalgia de cand eram mic si asteptam episodul urmator... :P pai aici e o problema. eu anime vad de peste 15 ani, de cand urmaream Floarea cu 7 culori si Sandy bell, candy candy, etc. Acum pe atunci nu aveam habar ca alea erau anime, so... se pune ? :lol: anime in mod constant am inceput sa vad de vreo...4 ani jumate (constient ca sunt anime).
|
|
|
|
|
|
|
Muza chan |
Dec 13 2007, 05:50 PM
|
Strange kind of woman
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
Emanuel: QUOTE Acum pe atunci nu aveam habar ca alea erau anime, so... se pune ? Nu se pune... :lol: te retrogradez la 4 ani jumate. Oricum e destul de mult.
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|