Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Va Alegeti Seriile Anime Pe Care Le Urmariti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muza chan |
Dec 17 2007, 10:50 AM
|
Strange kind of woman
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2.189
N-am timp si nici rabdare sa incerc orice, chestia cu incercatul merge la seriile noi, pe care inca nu le-a vazut nimeni. Dar si aici vreau sa vad un screenshot si macar cateva cuvinte de prezentare: gen, regizor, muzica etc.
Cu toate ca asa cum zicea si kun san, te poti pacali dupa primele episoade. Unele m-au prins de la primul episod si s-au dovedit capodopere. Altele au avut primele episoade frumoase, dupa care nu mai mi-au placut. Altele nu m-au prins deloc in primele episoade, dar au devenit pana la urma unele dintre favorite mele. De exemplu, daca nu citeam review-uri n-as fi vazut niciodata Evangelion, chiar daca as fi avut rabdare sa vad cateva episoade, nu unul singur. Pur si simplu, ma opream la inceput, inainte de a-i descoperi frumusetea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emanuel |
Dec 18 2007, 08:53 PM
|
High Class Member
Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 1.017
QUOTE(DmonHiro @ Dec 17 2007, 06:07 PM) Voi chiar va pierdeti timpul cautand reviews and screenshots? What the hell...downloadeaza un episod si uita-te la el, ce mare filozofie? It's not rocket science people :lol: :lol: -doamne pazeste -Dmonhiro -hai sa facem un mic test : sa zicem ca am de ales dintre 5 anime (desi de obicei alegerea e dintr-un nr mult mai mare) - 1. dldez cate un eps. = 5 ore (pres. ca am seeds destui) 2. vad cate un pes = 2,5 ore (aprox) rezultatul = sa zicem ca 2 nu im plac, iar 3 imi plac = 3 ore pierdute degeaba (desi sunt f. mari sa nu imi placa 3,4 sau nici una) In timpul asta citeam cateva reviewururi si ma puneam la vazut un anime fain ;). nici nu mai vorbesc de faptul ca un eps e total neconcludent. Imi place dictonul unui site - "viata e prea scurta pt anime proaste". Timpul meu e valoros si am anumite pretentii de la anime, so faza c udldat-ul unui eps. mi se pare o mult mai mare pierdere de vreme. Daianara - aici intervine alegerea criticilor. Depinde mult cine scrie review-ul. Eu am mia mult esite-uri in care am incredere, si sincer am patit doar de vreo 2 ori sa iau teapa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Java-Leen |
Dec 21 2007, 09:20 AM
|
wanna-be kitsune
Member No.: 2.814
Humm... sa vedeeem... dupa ce mi-am fixat posibila tinta... intai caut amv-uri, sa-mi fac o idee despre personaje... apoi... caut un review bun (greu de gasit T_T).. mai dau o raita pe la cateva alte review-uri, ca sa gasesc elementele care ma intereseaza (nu pot sa sufar review-urile care pur si simplu povestesc primul episod)... si daca dupa toate astea e okay, caut primul ep pe youtube... (should quit that, I guess...<_<) sau intreaga serie pe joox sau alte asemenea...
than I watch... si daca imi plac primele 10 ep (testul final) il downloadez complet.
Incerc sa nu ma iau dupa comentariile de pe forum... daca e sa fiu dezamagita mai bine sa fiu in clipa in care vad subiectul dezamagirii, nu inainte :P
Si nu, eu nu iau un anime doar pt ca imi place coloana sonora: imi iau direct OST-ul si im vad de altele. Dar daca gasesc un amv bun s-ar putea sa depasesc faza asta :D (cum, de regula, amv-urile se concentreaza pe parti de prezentare direct din anime am putina incredere in discernerea pe baza lor.)
Si, da... anime-urile pe care le-am vazut si mi-au placut cel mai mult lately mi-au fost indicate de prieteni (ex: my currently watching: Perfect Girl evolution. I was told about this dupa ce mi-am manifestat plictisul fata de cuplurile si romance-ul din maj anime-urilor, fie ele straight sau nu <_<..... si Death Note mi l-a recomandat cineva cand treceam printr-o asemenea perioada: 'Forgive me for being sick of main char clasical heroes, thank you').
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nixodus |
Jan 21 2008, 03:49 AM
|
Newbie
Group: Members
Member No.: 5.986
QUOTE(garden girl @ Jan 10 2008, 10:20 PM) Imi aleg o serie dupa ce citesc un review, ca sa vad cu ce se mananca. De obicei cam dupa criteriul asta merg. Insa mi-am mai luat serii si dupa recomandari, si pot sa spun ca nu mi-am luat tzeapa :P . La fel si aici ,naruto,fma,fmp si etc au fost recomandate de prieteni si nu sunt dezamagit, dar depinde si ce mai vad pe la tv , si ce gen ,si ce mai zic oamenii pe forumuri,bloguri,youtube ... incerc sa evit genurile care nu-mi plac .in concluzie The Internet is my source :D
|
|
|
|
|
|
|
cioby2k |
Jan 21 2008, 10:04 AM
|
pantsu?
Member No.: 1.051
QUOTE(nixodus @ Jan 21 2008, 03:49 AM) La fel si aici ,naruto,fma,fmp si etc au fost recomandate de prieteni si nu sunt dezamagit, dar depinde si ce mai vad pe la tv , si ce gen ,si ce mai zic oamenii pe forumuri,bloguri,youtube ... incerc sa evit genurile care nu-mi plac .in concluzie The Internet is my source :D bun prieteni. dar ce te faci cand iti este recomandat ceva gen loveless sau, mai rau, yaoy (fara sa ai habar despre ce e vorba)?
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|