Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Va Alegeti Seriile Anime Pe Care Le Urmariti?
|
|
|
|
|
|
|
cipmaster |
Oct 26 2007, 09:15 AM
|
...
Group: Members+
Member No.: 4.527
Eu am votat "dupa rating-urile date de useri (AniDB, AnimeNews, etc)", insa nu e chiar asa de simplu: caut foarte mult anime-uri dupa nume, categorie, rezumat si chiar release group; Ma documentez bine inainte de a alege ceva, am o lista de asteptare pentru anime-urile care mi se par interesante si daca nu gasesc ceva care sa ma impulsioneze pe moment sa downloadez cateva episoade sa vad cum e un anume anime, atunci aleg altceva... Nu conteaza cat de bun e ratingul sau cat de inovator e un anime; si intr-adevar user reviews ma ajuta mult in alegere. Am cateva situri, pe care le folosesc regulat pentru opinii sincere din partea userilor sau chiar a grupurilor de release despre seriile anime... si ma ghidez dupa ele. Ma uit la anime-urile, care imi plac pe moment. Iau cateva episoade si daca trebuie sa ma fortez sa ma uit la ele, atunci renunt la acel anime. Nu cred ca am neaparat nieste genuri stricte, insa nu-mi plac animele 'pentru copii', romance si in general orice gasesc ca este fara substanta si asta oricat de mare ar fi ratingul la un anume anime. In general toate seriile anime la care m-am uitat pana acum sunt celebre, insa am luat cunostinta cu destule anime-uri mai necusnocute sau chiar insolite. Oricum nu duc lipsa de anime... doar de spatiu pe hdd... :unsure: :lol:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dawn_alexis |
Nov 11 2007, 12:57 AM
|
Ohi, Mark!
From: Bucuresti
Member No.: 4.301
In general le iau dupa grafica sau dupa studio(i go after Madhouse n Production IG; and Ghibli for movies). Sau pur si simplu i random click view on-line sites, pana dau de ceva care pare promitator, citesc commenturile, imi fac o parere si ma apuc de vizionat. Of course, mai trag cu ochiul si pe la animeurile faimoase si ridicate-n slavi de tot poporu', iar din cele proaspat aparute incerc sa vad cel putin 2-3 episoade, tho' i drop more than half of em after a while. Iar daca mi-a placut un anime, ma uit si la cele recomandate prin review-ul respectiv. Sometimes i get lucky(i liked Noein, and smbdy reccomended NTHT, which became my nmb 1 anime), and othertimes i don't(Even tho' i'm a big FMA fan, i absolutely hated Scrapped Princess-more accuratelly, the2 eps i saw from it -.-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzai |
Nov 12 2007, 04:31 PM
|
arrogant jerk
From: Timisoara
Member No.: 1.999
Am votat "vad toate anime-urile dintr-un anume gen" pentru ca genul chiar conteaza cel mai mult pentru mine (si personajele, dar pe ele nu le pot cunoaste intr-un db), pe urma restul. De cele mai multe ori caut sa fie o combinatie din urmatoarele: mystery/psihologic/dementia/seinen/cyberpunk/drama/samurai/action/horror... nu trebuie sa le contzina pe toate, dar, sa zicem, cel putzin 2 dintre ele. Nu exclud anime-uri recomandate de cineva cu gusturi asemantoare cu ale mele. Vad des ce mi se recomanda. La grafica nu am pretentzii mai deloc, povestea conteaza cel mai mult pentru mine. Ost-ul insa poate sa ma deranjeze sau,invers, sa ma faca sa vad un anime. De ex. am vrut sa renuntz la Samurai Champloo din cauza rap-ului cu carul, iar .//hack am vazut numai din cauza Ost-ului superb. Mai vad si cate un anime cunoscut, ca sa nu fiu chiar in urma cu "moda" ...
Am multe pretentzii doar inainte sa ma apuc de el, si e o decizie grea "Sa-l vad sau sa nu-l vad, aceasta este intrebarea!". :lol: Dar fiecare anime care-l incep il si termin (e un fix de-al meu :P )... si de obicei nu regret, in fiecare gasesc cate ceva.
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|