Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Va Alegeti Seriile Anime Pe Care Le Urmariti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DmonHiro |
Oct 3 2007, 07:41 PM
|
High Class Member
Group: Members+
Member No.: 4.935
Pentru mine e simplu. Decid singur. Nu ma iau dupa review, sau raiting, sau recomadari. Ma uit la cateva episode din toate seriile noi aparute. Daca imi place, il iau pe tot, daca nu, renunt. Totusi, tin sa mentionez ca mi-am luat teapa la cateva serii pentru ca am renuntal la ele prea devreme. Era sa renunt la Tengen Toppa Gurren Lagann pentru numele lui Dumnezeu. Deci acum, daca seria are macar unu, doua elemente care sa ma atraga (o voce preferata, scene memorabile, etc) il iau pe tot, si ma decid dupa daca chiar imi place sau nu.
|
|
|
|
|
|
|
Noli |
Oct 3 2007, 08:12 PM
|
NLN
From: Galati
Member No.: 3.922
Am ales : dupa review-uri (site-uri pe care le consider serioase)...si cum alte optiuni nu mai sunt,completez cu ce consider eu ca mai conteaza atunci cand aleg sa ma uit la o serie... Pana acum am urmarit anime-uri la care am gasit cate un amv,bineinteles,din intamplare(pe youtube),in functie de acel amv,daca ma prindea,urmaream anime-ul,si sincer,pana acum,am fost captivata de toate seriile urmarite in acest mod.In rest,ma mai iau si dupa recomandari,ratingul nu prea ma intereseaza.O nota o pot da eu personal dupa ce termin de vizionat anime-ul,si mie poate imi place la nebunie,iar ratingul e mic,si invers...Imi place ca un anime sa fie mai mare de 26 de episoade,sa simt si eu ca dureaza mai mult...dar am urmarit si serii mai mici de 26 de episoade,asta pentru ca au fost interesante,si meritau,oricum as fi preferat sa fie mai lungi.Si in general la anime,prefer sa fie Romance...deci asta e un criteriu important...plus grafica,la mine grafica conteaza foarte mult...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinju |
Oct 3 2007, 09:06 PM
|
pearl of anime-club...
Group: Mod Sempai
From: cluj-napoca
Member No.: 2.541
am ales "dupa recomnadari", desi si altele sunt destul de importante. cred ca recomandarile sunt punctul de start. mi se intampla f des sa vb cu prietenii despre anime si ma intreaba: "ai vazut anime-ul Y?" "nu" "vai, trebuie sa il vezi ca e super". bineinteles, nu ma iau dupa parerile tuturor. sunt cativa oameni care stiu ca fie au gusturi asemanataore cu ale mele, fie le stiu experienta vasta in anime si puntul de vedere asemanator review-urilor.
bineinteles, daca imi recomanda un mecha nu ma voi uita pt ca nu sunt fana genului, dar asta e o exceptie.
urmeaza apoi partea cu cautat informatii pe net despre (atat review cat si date tehnice ca nr ep, casa de productie, de unde il iau, etc.) si daca ma prinde ce vad trec la pasul urmator, adica vizionarea in sine. rar mi s-a intamplat sa mi se recomande ceva si sa nu imi placa (e adevarat, nu am apucat sa vad tot ce mi s-a recomandat :P ).
mi se pare f riscant sa alegi seriile la intamplare pt ca poti pierde mult timp uitandu-te la primele ep din ceva serie slaba cand intre timp te puteai uita la alta serie. ratigurile mi se par un pic cam subiective, mi s-a inatamplat sa vad rating bun si sa nu imi placa de loc... si discutiile de pe forum ma influenteaza uneori, mai bine zis ma fac curioasa la o anumita serie pe care mai apoi ma apuc sa mi-o aduc... deci e cate putin din mai multe, incerc sa le combin, sa am mai multe pct de vedere cand vine vb de alegerea unui anime...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daianara |
Oct 5 2007, 12:40 PM
|
Class Member
Member No.: 3.995
Let's see. Pai, de obicei ma atrage un titlu, o descriere facuta de cineva unei serii. Daca am ajuns pana aici incep sa caut eu informatii despre ea, cine sunt creatorii, numar de episoade, despre ce e vorba etc. Iar daca dupa faza asta sunt inca interesata, ma apuc de vizionat. Niciodata nu ma iau dupa notele acordate unei serii pentru ca, sincer, nu ma intereseaza. E foarte probabil ca mie sa-mi placa ceva notat cu 6 sau sa-mi displaca ceav de 8+. PS: Un alt factor ar fi raritatea. Daca cineva mentioneaza un anime pe care nu-l stiu si mai adauga comentariul "e foarte rar", "nu se vorbeste suficient de el", "nu il stie nimeni", automat devin interesata. :D
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|