Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cate Episoade De Anime Vezi, In Medie, Pe Zi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narumi |
Jan 15 2008, 11:18 PM
|
Class Member
Group: Members+
Member No.: 3.387
QUOTE(garden girl @ Jan 16 2008, 12:08 AM) Anu trecut vedeam si o juma de serie pe zi (de 26 de episoade), iar in vacanta de vara de anu trecut am batut recordu - am vazut Fruits Basket intr-o singura zi :lol: Acu nu prea imi permite timpu sa ma mai uit la animeuri asa des pentru ca am bacu... <_< Deci nu se mai pune problema de cate episoade vad/zi, ci pe saptamana :lol: Uite un record buna de doborat: "Capeta" sau "52 de episoade in 28 de ore". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Linisteste-te ca nu e al meu!! Doar am fost martor la eveniment!! :P :P :( :rolleyes:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moonsparkle |
May 30 2008, 07:40 PM
|
Horrific Member
Group: Mod Sempai
From: The Great Indoors
Member No.: 2.295
La mine cred ca recordul a fost undeva pe la 9 episoade + un film. Asta era un cocktail foarte interesant, in care predomina gustul de GitS. Cred ca doar X m-a mai facut sa ma uit la multe episoade unul dupa altul, si alea cred ca 10. In rest, nu cam am rabdare sa stau locului atata timp. ^^;;;
In plus, nu tin neaparat sa bat recorduri cu numarul de episoade de anime vazute intr-o zi, tinand cont ca doar cand e vorba de animeuri care imi plac foarte mult pot sa fac maraton. Sure, I rush at it la inceput, pana ajung la jumate si imi dau seama ca ma apropiu de sfarsit, mi-e ciuda, si ma calmez. :P
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|