Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cate Episoade De Anime Vezi, In Medie, Pe Zi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Noli |
Oct 5 2007, 05:04 PM
|
NLN
Group: Members+
From: Galati
Member No.: 3.922
Am votat intre 5-10 episoade pe zi...ideea e ca uneori vad multe episoade intr-o zi,poate si mai multe de 10,dar sunt zile in care nu apuc sa vad nimic :( sau vad mai putine de 5,sau maxim 5.Atunci cand incep un anime,daca ma prinde,vreau sa-l vad cat mai repede,si asta inseamna cat mai multe episoade pe zi...doar ca uneori timpul,sau alte lucruri nu-mi permit sa-mi fac aceasta placere...dar sa ma limitez la un numar de episoade,nu pot...doar daca e un anime destul de plictisitor,cat sa nu ma faca sa-mi doresc sa vad urmatorul episod,si tot asa.Iar la serii ongoing,nu ma uit,pentru ca m-as uita la un episod,iar apoi,ar insemna sa stau o saptamana sa fierb,asteptand sa vad ce se intampla in urmatorul episod... Deci eu cred ca mai bine profit din plin de timpul pe care il am,pentru ca sunt multe serii bune,care ma asteapta,si nu vreau sa imbatranesc cu 1 episod sau 2 pe zi... :)
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|