Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Anime+ devine Animax
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Missa-chan |
Jul 12 2007, 02:35 PM
|
~Y U R I~
Group: Members+
From: Jud. Hunedoara
Member No.: 3.077
QUOTE(Kreatur @ Jul 7 2007, 07:50 AM) eu tot nu inteleg de ce sunteti asa entuziasmati , din moment ce postati aici inseamna ca aveti internet , si din moment ce aveti internet inseamna ca aveti si posibilitatea de a scoate repede si usor toate acele 'serii noi' care vor fi difuzate pe Animax , cu avantajul ca va puteti uita la ele cand vreti voi fara sa fiti ingraditi de un program de difuzare . Nu toti au viteza mare la internet. Unii au chiar si dial-up (si nu ma refer la mine :P ). Eu imi permit sa scot anime-uri de pe internet, dar nu foarte des. 14 episoade am scos intr-o luna si ceva...so...XD Mai vad si eu ceva (spre exemplu Hell Girl). So...azi s-a intamplat ceva interesant la AXN. In jurul orei doisprezece dimineata asteptam sa inceapa The Amazing Race si brusc a inceput o reclama lunga la Animax, dar in care erau prezentate anime-uri precum Hellsing, Eureka Seven si asa. In continuare a prezentat programul din ziua respectiva in germana enumerand anime-uri ca: Eureka Seven, Chrono Crusade, X. Apoi a continuat cu o reclama in care prezentau site-ul in germana (www.animaxtv.de) apoi a inceput un anime. Era dublat in germana si opening-ul si ending-ul au fost interpretate de Within Temptation. Cred ca a fost anime-ul X din cate am vazut la inceput (nu am fost prea atenta ca eram uimita XD). Nu a avut subtitraj anime-ul (era doar in germana), dar era subtitrajul la ceea ce se difuza atunci la AXN (respectiv The Amazing Race). S-a intrerupt cateva minute revening la The Amazing Race apoi a continuat anime-ul. Dupa ce s-a terminat urma sa inceapa Eureka Seven, dar atunci a iesit de tot si AXN si-a continuat programul normal... Am fost surprinsa. Anime-urile carora le-a facut reclama aveau o grafica foarte buna si nu pareau deloc de copii mici. InuYasha nici macar nu a fost mentionat. Defapt nicio serie care se difuzeaza acum la Animax nu era in reclama. Oricum, am sa-i trimit un e-mail la matusa-mea si am sa o intreb daca la ei se difuzeaza programul Animax in germana (nu de alta, dar sunt curioasa XD).
|
|
|
|
|
|
|
Coyotee |
Jul 12 2007, 02:39 PM
|
The guy in the shadows
Group: Root Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2
QUOTE(Alexis @ Jul 12 2007, 03:35 PM) Nu toti au viteza mare la internet. Unii au chiar si dial-up (si nu ma refer la mine :P ). Eu imi permit sa scot anime-uri de pe internet, dar nu foarte des. 14 episoade am scos intr-o luna si ceva...so...XD Mai vad si eu ceva (spre exemplu Hell Girl).
So...azi s-a intamplat ceva interesant la AXN. In jurul orei doisprezece dimineata asteptam sa inceapa The Amazing Race si brusc a inceput o reclama lunga la Animax, dar in care erau prezentate anime-uri precum Hellsing, Eureka Seven si asa. In continuare a prezentat programul din ziua respectiva in germana enumerand anime-uri ca: Eureka Seven, Chrono Crusade, X. Apoi a continuat cu o reclama in care prezentau site-ul in germana (www.animaxtv.de) apoi a inceput un anime. Era dublat in germana si opening-ul si ending-ul au fost interpretate de Within Temptation. Cred ca a fost anime-ul X din cate am vazut la inceput (nu am fost prea atenta ca eram uimita XD). Nu a avut subtitraj anime-ul (era doar in germana), dar era subtitrajul la ceea ce se difuza atunci la AXN (respectiv The Amazing Race). S-a intrerupt cateva minute revening la The Amazing Race apoi a continuat anime-ul. Dupa ce s-a terminat urma sa inceapa Eureka Seven, dar atunci a iesit de tot si AXN si-a continuat programul normal... Am fost surprinsa. Anime-urile carora le-a facut reclama aveau o grafica foarte buna si nu pareau deloc de copii mici. InuYasha nici macar nu a fost mentionat. Defapt nicio serie care se difuzeaza acum la Animax nu era in reclama. Oricum, am sa-i trimit un e-mail la matusa-mea si am sa o intreb daca la ei se difuzeaza programul Animax in germana (nu de alta, dar sunt curioasa XD).
Ai prins o problema in sistemul lor de emitere, de-aia ai primit Animaxu german (sau AXN-ul german). In orice caz, Animax-ul de la germani e total diferit de Animaxu de la noi. La ei e de mult timp Animaxu, iar programu e 24/24, iar anime-urile sunt cu totul altele. Cu timpul, o sa ajunga si la noi acele anime-uri, dar mai e de asteptat.
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|