Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Anime+ devine Animax
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saphir |
Jun 2 2007, 03:05 PM
|
Incepator
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 60
Am vazut ca in germania deja a fost lansat dar e pay per view , sper ca nu-i la fel in romania ca ma indoiesc ca o sa imi extind pachetul . Apropo mai stie cineva cand o sa se lanseze si la noi .. . ca sincer m-am c-am saturat de a + le stiu pe de rost , o data ceva ? p.s am vazut adnineauri in forumu a+ Programul de pe site este momentan in revizii. Motivul acestei "defectiuini" cum este numita este preluarea Aplusului de catre Animax. Se anunta schimbari ale siteului luna aceasta , deci fiti prin preajma si va veti lamuri. Topic inchis. Care intelege maghiara sa imi traduca si mie ce scrie pe situl animax al ungarilor ? http://www.animax.axntools.com/dap si situl germanilor recent lansat http://www.animaxtv.de/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coyotee |
Jun 27 2007, 05:37 PM
|
The guy in the shadows
Group: Root Admin
From: Bucuresti
Member No.: 2
QUOTE(saphir @ Jun 27 2007, 05:28 PM) Daca astia mai baga vre-un singur anime care a mai fost pe a + ( p.s. am vazut trailarul ) ma transform !!!!!!!
Pentru inceput vor fi doar vreo 2-3 serii noi, in rest, aceleasi ca shi pana acum. O yeah... un anime nou care va fi difuzat in weekend-uri: Hell GirlQUOTE Hell Girl va fi difuzat din 7 iulie, în fiecare week-end, ora 21:15, numai la Animax.
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|