Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Manga Vs Anime, kare e mai tare :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Missa-chan |
Jan 2 2008, 05:42 PM
|
~Y U R I~
Group: Members+
From: Jud. Hunedoara
Member No.: 3.077
Deocamdata aleg anime, dar cand in Romania manga-urile or sa poata sa fie cumparate la fel de usor ca si cartile, atunci o sa egalez balanta (dar niciodata manga nu o sa fie mai presus de anime la mine). Am vazut cum e sa citesti manga-uri pe calculator/laptop (de preferat a doua varianta) si cum e sa le citesti "in realitate", ca sa zic asa. E mult mai placut sa ai volumul in mana, il citesti mai usor. Totusi, eu toate volumele pe care le am (si sunt putine) sunt comandate din Germania prin Amazon iar mai apoi aduse in Romania de unchi-meu (asta fiindca a vrut el ca eu nu m-as fi sinchisit). ^^' In Romania e mai greu sa-ti procuri manga-uri mai ales daca nu locuiesti in orase mari si cat despre comandatul pe internet, pe mine nu m-a atras niciodata. Revenind, prefer anime-urile fiindca fac rost mai usor de ele, dar imi si lasa alta impresie fata de manga-uri. Dupa parerea mea sunt mult mai complexe fiindca au coloana sonora, voci si miscare. Totusi de vreme ce imi place sa citesc voi continua si cu manga pe calculator, dar mai lent, mai greu ca e si lenea asta. :lol:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuro_Inu |
Feb 17 2011, 10:49 PM
|
Incepator
Group: Members+
From: Baia Mare Romania
Member No.: 10.360
Personal prefer animeurile , mai usor de vizionat , cunosc vocea personajelor , si e color , incep sa citesc manga daca stiu ca seria anime se opreste si manga continua , de regula incep sa citesc o manga de la primul capitol , dar am facut exceptii in cazuri ca Naruto , One Piece , Full Metal Alchemist , mi-ar fi luat prea mult timp sa reincep toata manga .
Un avantaj pe care consider eu ca il are o manga este ca prezinta mai multe detalii , si te poti concentra mai mult p anumite faze si dialoguri iar animeurile uneori sar peste anumite faze destul de importante sau mai rau schimba complet firul povestii ex: primul sezon din Full Metal Alchemist fata de manga , a devenit complet diferit ; sau animeul Spiral , fata de manga au devenit complet diferite , iar in aceste cazuri prefer manga fara dar si poate :)
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|