Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Manga Vs Anime, kare e mai tare :D
aki chan |
Mar 21 2007, 10:26 PM
|
Manga Freak
Group: V.I.P.
From: bucuresti
Member No.: 3.988
dupa parerea mea manga este mult mai complexa decat un anime si artul este mult mai bun , sa iau de exemplu back cat , manga-ul mi sa parut genial , artul era foarte bun train arata mortal (sunt fata banuiesc k am dreptul), parerea despre personaje era alta , train avea alta personalitate (cei drept la inceput mi se parea insuportabil) j vezi poveste detaliat iar actiunea mult mai intensa eram atat de prinsa in scenele de lupta de nu puteam sa ma ridic din fatza monitorului, animeul mia lasat un gust amar , train a fost desenat k un pustan de 16 ani , neintrat ink in pubertate, scenele de lupta era usor conturate , iar tarin parea tot timpul cu nasul pe sus ... acum fiekare cu parerea lui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emanuel |
Mar 22 2007, 06:44 PM
|
High Class Member
Group: Members+
From: Iasi
Member No.: 1.017
QUOTE(aki chan @ Mar 22 2007, 08:10 AM) eu una prefer manga peste anime, eram anime otaku pana sa ma mut la manga ...eu lam corupt pe kobra sa nu se uite doar la dbz, dar cu timpul am inceput sa descopat k manga are o mai mare varietate :) nu credeam k o sa imi plaka sa citesk la kalculator , cei drept bleach lam citit in format karte pan la vol 12 :) dupa pe kalc ... oricum te invit sa citejti naruto bleacj manga ... asta k banuiesc k ai citit animeul j sa imi spui diferentza , cu toate k din cate am observat fetele sunt mai mult cu manga nu am vazut nici naruto si nici bleach - si nici nu intentionez :lol: - asa ca cu atat mai putin ma intereseaza versiunea lor manga :twisted: . Nu prea mai nimerit cu astea - eu nu sunt de loc fan shounen/action, asa ca bleach, naruto, dbz, yu yu hakusho nu-s de mine. Prefer shoujo manga, in special cele de CLAMP, Kaori Yuki si Yuu Watase B)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Okami |
Mar 23 2007, 12:43 AM
|
Incepator
From: Timisoara
Member No.: 3.952
In general manga e mai buna ca animeul pentru ca are un story mai complex, personaje mai bine individualizate, iar situatile sunt explicate in amanunt.Manga narativa, asa numita “sutourii-man” cea mai dezvoltata in Japonia, cuprinzand teme si probleme abordate foarte complex, e comparata cu romane sau trilogii.De exemplu, la Love Hina, animeul are un story incomplet, animatie cam proasta,e lungita prea mult povestea, manga fiind net superioara. Insa sunt si exceptii : Neon Genesis Evangelion anime-ul mi s-a parut mai bun ca manga.
|
|
|
|
|
|
|
Noli |
Mar 23 2007, 06:46 PM
|
NLN
From: Galati
Member No.: 3.922
Am acasa cateva manga...dar e cam aiurea sa le citesti pe calculator.E adevarat ca o manga e mai complexa decat un anime,asa cum o carte e mai complexa decat filmul facut dupa ea...DAR,e mult mai interesant sa vezi un anime,e totul plin de viata,colorat(cum a zis si emanuel),fiecare cu o voce diferita si interpretata bine,vezi fiecare miscare,totul exact cum ar trebui sa fie...pe cand intr-o manga trebuie sa-ti imaginezi anumite lucruri,si poate nu-ti imaginezi corect...in fine,eu prefer sa vad un anime,decat sa citesc o manga :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Noli |
Mar 24 2007, 01:18 AM
|
NLN
From: Galati
Member No.: 3.922
Crystall,sa stii ca si imaginatia mea este bogata,si cand citesc ceva vizualizez povestea respectiva,am un filmulet in cap...dar dupa cum am zis,un anime,prinzand viata,e altfel,fiecare cu vocea lui,exact cum trebuie...plus ca mie imi place mult japoneza si cand vine vb sa citesc manga in engleza suna tare ciudat,desi cand vad un anime cu subtitrare in engleza nu e la fel,atunci cand citesc direct in engleza e chiar ciudat.De citit o manga nu am citit,dar am incercat...si m-am lasat.Insa imi plac cateva manga,de Wataru Yoshizumi :) am citit cate ceva despre ele,povestile sunt interesante
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|