Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Vă Uitaţi La Anime ?, Vă place să vă uitaţi la anime singuri ?
caroline |
Dec 1 2006, 10:29 PM
|
~ forever dreaming... ~
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 2.903
De obicei, ma uit singura la anime si la casti, asta nu neaparat ca as prefera castile in locul boxelor, ci pentru ca vecinul de jos da muzica la maxim si nu as auzi numic la boxe. De-abia aud la casti. Din pacate, nu am boxe care sa rivalizeze cu ale lui. Deocamdata nu am gasit solutii pentru a anihila bestia de la etajul inferior, dar caut in continuare... :twisted: M-am mai uitat la anime cu fratele meu, dar cum nu locuim in acelasi oras, asta se intampla destul de rar. Am vazut unele episoade din Bleach cu prietenul meu, dar s-a plictisit, asa ca tot singura ma uit la anime. Mai bine. Nu ma deranjeaza nimeni cu intrebari si comentarii. :D
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|