Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Vă Uitaţi La Anime ?, Vă place să vă uitaţi la anime singuri ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kisa |
Nov 25 2006, 01:06 PM
|
~*okasan*~
Group: Mod Sempai
From: Braila
Member No.: 1.303
Imi place sa ma uit la anime si singura, dar si impreuna cu alte persoane (care sunt si ei/ele fani anime)... nu de alta, dar nu vreau sa am vreo senzatie de disconfort datorata faptului ca persoana de langa mine sta si se intreaba ce naiba vreau sa-i demonstrez. :P QUOTE(rogueman999) De obicei strica efectul daca vezi in gasca, dar sint si exceptii... Subscriu! ^_^ Anumite anime-uri pot insemna ceva pentru mine, iar pentru altii nu. :P Si m-as enerva ca cineva sa ia peste picior un anime care mie imi place foarte mult. :P Ar mai fi si hentai-urile... O singura data am reusit performanta de a urmari un hentai cu o alta persoana langa mine. :P Dar nu e timpul pierdut. :P Un hentai vizionat in doi poate inspira. :twisted: :P Sau, vazut impreuna cu mai multe persoane, poate fi transformat intr-o foarte buna comedie. :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamo |
Nov 25 2006, 02:04 PM
|
*~*Zamolxe*~*
Group: Members+
From: Cluj
Member No.: 126
Din 16 oameni,nicio optiune n-a fost pentru vizionarea unui anime, din prima,alaturi de cineva...interesant :unsure: Sincer,si eu prefer sa vad un anime singur,de preferat seara,cu lumina stinsa si la boxe (mai multa libertate de miscare,cu castile nu-s prieten) .Asa m-am obisnuit,tot timpul ma uitam singur,si la tv si cand am dat-o pe dvd'uri ... nu suport cand cineva comenteaza ceva la un anime care mie-mi place <_< Impreuna cu prietenii (fani anime),nu merge sa te uiti chiar la tot, cele mai indicate dupa mine sunt comediile (cunosc cum ii sa alegi un anime pentru 15-20 de persoane,pana la urma te dai batut si nu mai alegi nimic :lol: ) , dar o comedie merge tot timpul ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shinigami |
Nov 25 2006, 09:19 PM
|
shin no shinigami
Group: Members+
From: THEM boards, YIM
Member No.: 2.846
QUOTE(skillz @ Nov 25 2006, 09:16 PM) orice ar zice lumea e mai frumos sa vizionezi 1 anime ( orice tip ) cu cineva langa tine, daca nu intzelegi ceva e posibilitatea destul d mare ca cealalta pers sa fi intzeles j itzi explica. Si daca tu esti cel care intelege si trebuie sa explice? :lol: Si atunci e mai frumos? Mai ales daca il vedeti amandoi pentru prima oara si nu e usor de pus imediat in cuvinte un raspuns. Neah, mai bine singur. ^^ QUOTE(skillz @ Nov 25 2006, 09:16 PM) P.S. : inca nu am avut ocazia sa vizionez 1 hentai in 2 sau mai multzi ... dar cred ca ar fi o experientza deosebita :twisted: Deloc. :P Dincolo de QUOTE(Kisa) "Un hentai vizionat in doi poate inspira. Sau, vazut impreuna cu mai multe persoane, poate fi transformat intr-o foarte buna comedie. (cu care sunt de acord, mai ales la partea cu comedia, ca cealalta nu mi s-a intamplat), daca il vezi cu prieteni, unul sau mai multi, nu conteaza, e ca oricare alt anime. De curiozitate, de ce crezi ca ar fi o experienta deosebita? Woo hoo, orgy!? :lol:
|
|
|
|
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|