Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Sunt Vazutzi Fanii Anime Din Romania?
|
|
|
Thor |
Jul 24 2006, 09:07 PM
|
Soul Wanderer
Group: Members+
From: Bucuresti/Hamunaptra-City of the Dead
Member No.: 142
Eh, uite inca un topic pe care il "urmaresc" :rolleyes: din umbra si la care ma vad nevoit sa "introduc" :unsure: pe alocuri unele ganduri personale. Unu la mana: Titlul topicului a fost de PREA multa vreme depasit.La o prima inspectie un observator, evident ca e si obiectiv omul pe deasupra :D , s-ar putea gandi ca este vorba de ce spun oamenii din AFARA Romaniei.Eu unul, de exemplu, in mare, asta am inteles.Si ar fi fost intr-adevar ceva sa aflu ce zice Miko-chan din Tokyo, cand si DACA a avut orice fel ce "relatii" cu un fan anime roman, sau daca a auzit ca in Romania oamenii se uita la anime.Asta chiar ar fi fost o chestie...Nu stiu, poate ca mi-ar fi dat impresia ca "anime-club" este universal si ca nu traim intr-o "manastire" izolata de lume. Doi la mana: Discutiile, care dupa cum am precizat in prima parte a "interventiei" :rolleyes: , mie personal mi se pare oarecum in afara topicului...Ma refer aici la cele de gen :"manelistii ma urasc...3 ma asteapta afara cu sabii ninja si bate de baseball sa ma faca bucata de asfalt"...Mi se par pur si simplu :blink: ...like...come on people...Sau acele cateva randuri de gen: "am incercat sa corup..."...bla bla bla...Adica ce se intampla?..ca nu inteleg? Facem parte dintr-o secta, un cult intunecat...ce suntem? Darth Vader sa invitam oamenii in mirifica "dark side"? :twisted: .Sa fim seriosi...Este normal sa am un grup restrans de amici cu care, eventul sa mai vorbesc pe alocuri chestii legate de fenomenul anime, dar nu cred ca pe vremea cand eram la liceu am abordat vreodata vreun coleg, chiar daca eram buni prieteni, incercand sa il "convertesc", cum probabil s-ar exprima unele persoane in acest topic(din cate am citit).Eu unul prefer o oarecare intimitate in ceea ce priveste hobbyul meu.Stiu ca, in cele din urma, nu fac nimic constructiv si de aceea nu incerc sa "extind fenomenul"...Fiecare ramane cu placerile lui personale, cu gusturile lui si cu initiativa lui in ceea ce priveste timpul liber... Dramatizarile, si martirizarile la care sunt martor sunt total exagerate si, personal, mi se pare niste ideei comune, similare in unele cazuri cu tipologia "turmei".Daca exista unele cazuri izolate nu trebuie sa le tranformam in generalitati, pentru ca nu este cazul.Mai degraba este cazul sa incercam sa revenim la topic, sau daca nu se mai poate...sa il inchidem in cele din urma...Mie unul imi place sa cred ca gusturile nu se discuta, si ca traim intr-o tara libera(cel putin e democratie...mai mult de atat ce mai vreti?)...Haideti sa mai scoatem capul pe fereastra si sa vedem ca nu totul e asa negru cum ati crede...Lumea nu comploteaza impotriva fanilor anime...pisica nu imi otraveste mancarea pentru ca nu-i place ca ii mai zic uneori "neko" sau ca nu-i place de pisica din nu mai stiu ce anime... Nu stiu daca am facut pe cineva sa inteleaga unde vreau sa ajung, am tendinta de a imi expune punctul de vedere intr-un mod imprastiat, pe care destul de putina lume il poate urmari, si de aceea imi cer scuze in avans. In ideea ca totusi am fost inteles, sper ca nimeni nu o sa se simta ofensat sau "atacat" de randurile de mai sus.Sunt pur si simplu o expunere de idei. Va salut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anzai |
Jul 26 2006, 03:09 AM
|
arrogant jerk
From: Timisoara
Member No.: 1.999
QUOTE(Thor @ Jul 24 2006, 09:07 PM) Doi la mana: Discutiile, care dupa cum am precizat in prima parte a "interventiei" :rolleyes: , mie personal mi se pare oarecum in afara topicului...Ma refer aici la cele de gen :"manelistii ma urasc...3 ma asteapta afara cu sabii ninja si bate de baseball sa ma faca bucata de asfalt"... Dramatizarile, si martirizarile la care sunt martor sunt total exagerate si, personal, mi se pare niste ideei comune, similare in unele cazuri cu tipologia "turmei".Daca exista unele cazuri izolate nu trebuie sa le tranformam in generalitati, pentru ca nu este cazul. ...Lumea nu comploteaza impotriva fanilor anime...pisica nu imi otraveste mancarea pentru ca nu-i place ca ii mai zic uneori "neko" sau ca nu-i place de pisica din nu mai stiu ce anime... Mie unul imi place sa cred ca gusturile nu se discuta, si ca traim intr-o tara libera(cel putin e democratie...mai mult de atat ce mai vreti?)... Imi pare rau ca iar trebuie sa ma bag in seama cu un off topic. Eu cel putzin nu am zis ca lumea comploteaza impotriva animeurilor, doar ca unii nu inteleg fenomenul si il considera ceva ce nu e. Ai dreptate dramatizarile si martirizarile pe care le-ai mentionat sunt exagerate. Dar nu vad ca cineva a zis ca manelisti il asteapta afara sa-l bata PT CA SE UITA LA ANIME, dak te referi la ceva ce am zis eu, mai citeste odata. :D In rest sunt de acord cu tine.Si mie imi place sa cred ca gusturile nu se discuta, dar exista unii oameni care nu au parerea asta si eu am vorbit despre ei in posturile mele precedente. Imi cer scuze inca odata ca i-am numit "manelisti" , aici n-am nici o scuza, dar in cazul meu chiar se potriveste denumirea, in nici un caz n-am generalizat. :) Once again i say .. next time i'll be more diplomatic :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thor |
Jul 28 2006, 08:09 PM
|
Soul Wanderer
From: Bucuresti/Hamunaptra-City of the Dead
Member No.: 142
QUOTE(Lord Inuyasha @ Jul 26 2006, 01:09 AM) Ai dreptate dramatizarile si martirizarile pe care le-ai mentionat sunt exagerate. Dar nu vad ca cineva a zis ca manelisti il asteapta afara sa-l bata PT CA SE UITA LA ANIME, dak te referi la ceva ce am zis eu, mai citeste odata. :D In rest sunt de acord cu tine.Si mie imi place sa cred ca gusturile nu se discuta, dar exista unii oameni care nu au parerea asta si eu am vorbit despre ei in posturile mele precedente. Imi cer scuze inca odata ca i-am numit "manelisti" , aici n-am nici o scuza, dar in cazul meu chiar se potriveste denumirea, in nici un caz n-am generalizat. :) Once again i say .. next time i'll be more diplomatic :D Well, ma vad nevoit sa subliniez ce am scris in subsolul postului propriu si personal, si anume :" Nu stiu daca am facut pe cineva sa inteleaga unde vreau sa ajung, am tendinta de a imi expune punctul de vedere intr-un mod imprastiat, pe care destul de putina lume il poate urmari, si de aceea imi cer scuze in avans. In ideea ca totusi am fost inteles, sper ca nimeni nu o sa se simta ofensat sau "atacat" de randurile de mai sus.Sunt pur si simplu o expunere de idei."...Asta plus o tenta de sarcasm de care se pare ca nu pot sau NU VREAU sa scap.Am tendinta de a-mi colora si potenta ideile intr-o maniera cel putin bizara pentru unii. In concluzie, nu am vrut sa fac atingere la postul nimanui...a fost pur si simplu rezultatul la care am ajuns citind multitudinea de posturi*(absolut irelevante in ceea ce priveste topicul asa cum mi-am mai exprimat parerea in partea intai a postului precedent).Once again, imi cer scuze daca am fost inteles gresit sau daca am "atins"*(involuntar, trebuie sa ma credeti) sau lezat pe vreun participant pasiv sau activ in acest topic. Cu stima, inca vietuind pe acest forum ,*(asta ca sa nu mai postez la topicul "Are you(still)alive") Thor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shoppy |
Sep 24 2006, 10:27 PM
|
railwayfan
From: Bucuresti, s.1
Member No.: 1.501
Parerea ema e ca nu ar trebuii sa ne intereseze parerea altora. Facem ce ne simtim noi bine ca facem si nu trebuie sa explicam la altii. Daca ma gandesc mai bine nici nu incalcam vreo lege, nici nu ne intoarcem acasa ametiti si fara bani. :D E adevarat ca multi oameni de varsta asta, in cautarea nebuna de dovezi de maturitate, ne considera ianpoiati pentru a fi ei mai avansati. Eram undeva la un chef si zice cineva sa ne uitam la ceva distractiv, se propune Madagascar, vreo trei sferturi intreaba ce e aia, ma apuc eu sa explic ca e un desen animat super, comedie, facut de Pixar... se trezeste unu pe care nu-l cunosteam "Ba acuma sa nu ma luati cu manga dinalea !", l-am lasat in durerea lui, ca doar nu stau sa-mi pun mintea cu toti ametitii la care le place sa se auda vorbind.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|