Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Sunt Vazutzi Fanii Anime Din Romania?
|
|
|
|
Claymore :X |
Feb 17 2011, 10:01 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Bucharest (cateodata..:D)
Member No.: 9.856
nu mi s-a intamplat, defapt daca ma gandesc mai bine de doua ori, eram la vecina de la patru (15 ani, buna rau, ce sa mai zic aveam ganduri mari pentru seara aia), cauta ea pe internet nu stiu ce forum, cand da peste un anime, atunci ii spun ca ma uit la anime-uri si ii recomand si ei, si a inceput sa rada de mine :))) ca cica ma uit la desene. deh, lumea asta :( nu ne intelege :D !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
darczon69 |
Aug 27 2011, 11:18 AM
|
Yume no naka...
From: Shirakawa
Member No.: 10.644
Mie, unul, nu imi pasa cum sunt vazut. Cand mentionez, in treacat, ca abia astept noul episod din anime-ul X sau cand sunt intrebat ce-i cu wallpaperul de pe telefon si raspund ca e Rena Ryuugu din Higurashi no Naku koro Ni, majoritatea colegilor mei dau din cap si zic: "bine". Chiar nu ma intereseaza ce cred.
Dar, daca raspunde ceva de genul: "Ala e un anime?" sau "Ce-i aia?" atunci ma arunc inainte cu discursul meu despre ce inseamna "anime". Poate, poate convertesc pe vreo unul. Deja am cateva colege pe lista de "trebuie sa vezi asta"...numai ca, convertirea unui neofit este ca pescuitul: trebuie sa ai rabdare si sa ii tragi incet la mal. Din acest motiv, trebuie intai sa gasesc un anime fain, potrivit pentru o fata (m-am oprit la [i]Ef - A tale of Memories/Melodies - pe ideea ca: "Daca am plans eu, plange si ea :P"), trebuie sa gasesc un english dub (face tranzitia mai usoara) si trebuie sa termin fansub-ul in romana (de asemenea, usureaza tranzitia spre anime). Mai apoi voi vedea daca am succes.
Poate ca incerc degeaba, dar stiti cum se spune: din orice individ, incearca un anime-fan sa evadeze. :D
|
|
|
|
|
|
|
helya |
Feb 2 2012, 11:21 PM
|
Incepator
From: Valcea
Member No.: 10.839
What the....Intr-adevar lumea se uita mai ciudat la tine cand ii zici ca iti plac anime-urile, dar ei se uita ciudat si daca le zici ca tu inca te mai uiti pe cartoon network, toti au aceeasi replica:tu mai esti copil sa te uiti la desene? doar ca o spun diferit. I dont f... care, fiecare cu gusturile lui , sau ce acum inseamna ca daca nu ma mai uit la anime sunt destul de matura, sau nu inteleg! Fiecare cu parerea lui, dar eu sunt cum sunt si nu o sa ma schimb doar pentru ca altii vror sa fiu ca ei, sau sa ma schimb pentru ca altfel X nu o sa ma placa. Nu dau 2 bani, sunt asa cum sunt, daca persoana respectiva nu ma accepta asta e problema lui. Nu m-am ferit niciodata sa spun ce imi place.
|
|
|
25 User(s) are reading this topic (25 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|