Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum Sunt Vazutzi Fanii Anime Din Romania?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
axi |
Jun 3 2006, 07:47 PM
|
Sempai?!
Group: Members+
From: Bucuresti
Member No.: 244
mey, pe langa faptul ca a mai existat aceasta abordare a problemei in sine ... eu am cateva chestii de zis impotriva ta si a celor care initiaza discutii de genul asta: 1. ma bucur ca astepti parerea noastra, dar ar fi fost frumos sa ne spui si parerea ta, daca tot ai deschis discutia ... deci astept cu nerabdare sa faci ceea ce te laudai ca faci in prima fraza ... adica sa "ne explici". 2. daca singura ta calitate pe care o vad prietenii tai este ca "te uiti la anime" atunci iti meriti soarta, oricare ar fi asta ... pentru ca daca nu e asa, nimeni nu va face misto de tine. 3. logic ca suntem sinceri ... uite, o sa zic acum ceva ffff sincer ... sa stai jos, ca sa poti face fatza shocului ... Nimeni, niciodata, nu si-a batut joc de mine din cauza faptului ca ma uit la anime!
astea fiind spuse, recomand incheierea discutiilor inutile, pentru ca aici este un forum anime, cum bine specifici, nu un loc in care ne razbunam noi emitand "pareri" despre "cei care ne batjocoresc". duh!
ps. ca bonus ... nu inteleg frate, ce o fi asa greu? gramatica limbii romane, de obicei, se cam insuseste pana prin clasa a 5-a? sa zicem a 8-a? sau sunt eu rautacios?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tenshi no Yume |
Jun 23 2006, 11:00 AM
|
Incepator
Group: Members
Member No.: 2.682
Unii ma considera ciudata pentru ca ma uit la " desene animate", dar asa cum mai zicea cineva pe aici , oricat ai incerca sa le explici diferenta dintre Kiddy Grade de exemplu , si Tom&Jerry , ei tot nu vor intelege. Ei au in cap notiunea de "desene animate" pt orice serial " desenat" si greu o poti schimba,mai ales daca nici nu vor sa te asculte. Colegii mei isi bat joc de mine spunand ( citez de la o colega de-a mea <_< ) : " nu-mi spune ca si tu te uiti la porcariile alea de desene animate?! " ...cand am auzit asta , nu m-am putut abtine sa nu-i zic cateva. Sau altii mai zic ca desenele animate sunt pt copilasi, dar asta nu ma deranjeaza deloc, pt ca si un om batran se mai uita la desene. Ceea ce ma enerveaza la colegii mei e ca fac confuzia intre China si Japonia..pt ei e tot una. In ciuda acestor fapte , ei ma respecta pentru ca stiu sa desenez mai frumos ca ei :P si pentru ca stiu japoneza, cat de cat.O limba pe care ei nu ar invata-o de buna voie. Deseori ma intreaba colegele: " de ce inveti japoneza?" iar eu le zic :"de aia...pentru ca imi place " . In concluzie...nu ma afecteaza asa mult ce zic "prietenii" , pt ca pe aia nici nu-i am. Asa ca , cunoscutii , colegii , pot zice ce vor. Anime-urile sunt un hobby ca orice altul...si punct.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cute anime girl |
Jun 23 2006, 03:01 PM
|
.::dream::.
Group: Members
From: somewhere in Galati >.<
Member No.: 2.688
Bun topic. Parerile sunt impartite,asa consider eu. Personal,ma enerveaza persoanele care considera ca anime=desene animate. Aud fraze de genul "Ia uite ma,ala are 18 ani si se uita la desene animate" sau alte idiotenii de genul asta. Concluzie:e prea clar ca majoritatea romanilor nu sunt informati despre anime&manga. Decat sa-si dea cu parerea si sa-si dea prost,mai bine nu-si dau. Frate,informeaza-te,si pe urma mai vorbim. De asemenea,cred ca fanii anime sunt priviti de cele mai multe ori ca niste "freaks",if i may say so.Stiu ca suna dur,dar mi s-a intamplat si mie.I-am aratat unei colege 4 poze din FullMetalPanic si a fost suficient sa ma catalogheze drept "obsedata de desene japoneze" (macar ea stia ca sunt japoneze si nu chineze sau de alta nationalitate lolz) :P Faza asta m-a deranjat...rau
In ceea ce priveste anime,eu sunt mai rezervata:prefer sa nu vorbesc cu prietenii sau cu colegii despre asta,deoarece sunt sigura ca nu inteleg si ca o sa ma considere o persoana who knows how...Si prefer sa nu risc.
|
|
|
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|