Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Axn, un post TV ce da si anime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Probably me |
Mar 9 2006, 12:50 PM
|
Honorific Member
Group: Members+
Member No.: 1.823
Poate ar trebui nişte serii clasice, genul cu care e imposibil să dai greş. Pe de o parte e f. posibil ca mulţi "veterani" să le fi văzut deja, dar pe de alta seriile de genul ăsta se pot re-urmări oricīnd fără probleme, şi "īncepătorii" au ocazia să vadă chestii care ar trebui oricum să facă parte obligatoriu din cultura anime.
Exemple cred că se pot găsi o mulţime, chiar dacă punem condiţia să fie ceva ce s-a mai dat la posturile romāneşti. Nu cred c-am văzut vreodată Evangelion sau Gundam Wing (sau Seed) la romāni, de exemplu. Şi ar mai fi multe altele: Berserk, Trigun, Onizuka, Escaflowne, X TV, Lain, Vandread, Wild Arms, Hack Sign...
Se poate merge chiar şi spre serii lansate mai recent, dar care au fost deja consacrate: Last Exile, Planet ES, BECK, seriile Ghost in the Shell, Genshiken, Spiral...
Sau, dacă preferă serii de cursă lungă, eu zic că nişte Hunter X Hunter sau One Piece sau Crest of the Stars ar face ravagii. HxH de exemplu combină elemente dintre cele mai bune din alte serii de aventuri, se poate compara de la egal la egal cu One Piece sau Dragon Ball sau Inuyasha sau alţi monştri sacri.
Nu-s de neglijat nici filmele, din care există exemplare magnifice pe care nu cred că mai trebuie să le enumăr. Decīt să urmăresc "seara de joi cu aventuri" īn a 15 reluare la ProTV aş prefera oricīnd să existe o seară măcar pe săptămīnă īn care să văd un film anime de calitate pe AXN, chiar dacă l-am mai văzut. La scenarii anime oricum bate cam orice din genul "Hollywood de consumaţie" pe care-l difuzează posturile noastre.
De riscat nu cred că AXN riscă prea mult indiferent dacă e o serie lungă sau scurtă, dar depinde de bugetul şi planul lor de afaceri. Dacă aleg o serie de calitate nu au cum să dea greş. Ar trebui să fii extrem de cīrcotaş ca să īţi displacă complet vreuna dintre exemplele de mai sus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ranma-kun |
Mar 10 2006, 08:40 PM
|
Hagane no Hakase
Group: Root Admin
From: Berlin
Member No.: 4
Nu stiu daca era vorba de Romania, n-are sens sa faca un canal separat, nici macar AXN nu se prinde pe peste tot. AXN ca proprietate a Sony Media Pictures, probabil vor sa faca un canal de gen care sa-l transmita mondial, sau in fine, satelite, pt ca nu exista momentan nici un specialized anime-only english channel. Repet, in Romania n-ar avea sens, pana si A+ este prin canalele cu cea mai mica vizionare, sub 10 mii spectatori.
Vox-ul german, deabea strangea la publicul german, la filmele anime care le dadea sambata seara in premiera un public de 200.000 la Angel Sanctuary. Dar la Late-nighturile lor de anime deabea strangeau 18.000 la unele.
Majoritatea anime-urilor care le vreti voi, cele care le considerati serioase, sau cele care s-au dat pana acuma pe AXN au voie sa fie transmise doar dupa ora 8 seara deoarece au un age rateing over 16 sau 18, iar RNC-ul nostru este mai strict ca altii, poate le baga pe unele doar late night only.
In conditiile astea publicul tina s-ar ridica la un potential maxim de 20-30 de mii in conditii optime.
E o idee ridicola sa faci un canal in romania pentru asha ceva, cand deja si exista unul care n-are mare success.
In fine, poate ei doresc sa popularizeze genul intr-o tara in care anime-ul nu este cunoscut mai de loc ca gen aparte, si ca apoi sa poata scoate nishte bani din merchendizeing.
Anime-ul pentru a avea success trebuie tintit spre publicul 7-16 ani sau ceva de gen, nu direct spre cel matur, pentru ca asha nu vei avea success cu ecranari intre 8 seara si 2 noaptea.
|
|
|
|
|
|
|
Vebby |
Mar 10 2006, 08:55 PM
|
Loaza absoluta
Group: Mod Sempai
From: Bucuresti
Member No.: 857
QUOTE Anime-ul pentru a avea success trebuie tintit spre publicul 7-16 ani sau ceva de gen, nu direct spre cel matur, pentru ca asha nu vei avea success cu ecranari intre 8 seara si 2 noaptea. Cred ca are dreptate la faza asta :) Si asa multi au complexe de genu "Nu ma uit eu la desenele alea!Ce, mai sunt copil?" Asa ca speranta ramane intai la cei mici. Ca apoi, poate printr`o minune se vor aduna si mai mari pentru a putea viziona anime cu AP sign :P sau sa asteptam sa creasca dracii astia mai mici si sa urmareasca incontinuare anime :D De aceea eu propun Furuba :D
|
|
|
|
|
|
|
jkno |
Mar 11 2006, 09:47 AM
|
Puppet Master
Group: Members+
From: Dracula's Castle
Member No.: 2.230
Site-ul AXN: http://axn.com/. Aici putem vedea cam ce dau in diverse tari pe glob. Daca lanseaza acel post anime separat vor aparea, cred eu, noutati pe acest site al lor
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|