Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Cum vi s-ar parea viata fara animeuri?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tery |
Sep 28 2005, 10:02 PM
|
Incepator
Group: Members
From: Comanesti,Bacau
Member No.: 1.806
Da.....Dupa intorsatura "minunat de simpatica" <_<pe care a "inregistrat-o" viata mea cu ceva ani in urma,lasandu-ma sa ratacesc intr-o "fericire" si "armonie" continua....cred ca,daca nu ar fi existat lumea anime,as fi fost la pamant! Pt mine,anime a fost mereu o cale de evadare,de cunoastere.Prin anime am reusit sa ma 'rup' de realitatea pe care nu o doream si sa patrund intr-o fantezie placuta si incurajanta.Anime m-a tinut la suprafata si nu m-a lasat sa decad intr-o depresie fara speranta. De fiecare data cand primeam o lovitura, ma refugiam in anime,stiind ca,macar in acest univers imaginar,situatia este altfel,mai buna,mai dreapta... Poate pt unii suna stupid si naiv,dar asta e adevarul meu. Fara anime as fi...doomed.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iusty |
Sep 29 2005, 02:51 AM
|
Sad in a sad world
Group: Members+
Member No.: 1.832
Tery, nu eşti naiv, şi ai dreptate... dar nu total. Dacă n-ar mai fi fost anime ?n viaţa ta, lumea ta imaginară ar fi fost plină cu altceva... dar nu aşa de frumos şi de pur... Oricum, e o vorbă care zice ,,It's better to have loved & lost then to have never loved before". Eu sincer cred că-s baliverne. Păi, să ?ncercăm ?n cazul banilor... Dacă ai 1mil$ c?ţiva ani şi apoi ?i pierzi... mai e ceva la fel? Mulţi s-au omor?t din asta. Da' dacă nu i-ai avut, nu le simţi lipsa... Deci, dacă ne-ar fi luate anime-urile acum, am face ur?t rău... Dacă n-ar fi existat, găseam noi altceva şi ?ntrebam ce-ar fi dacă ne-ar fi luate alea... etc etc P.S. Cine ştie ce ne-a fost luat, de-am rămas cu anime-urile? B)
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|