Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Chestii ENERVANTE la anime-uri...
|
|
|
|
|
|
|
|
Urfe |
Jul 29 2005, 12:54 PM
|
Veteran
Group: Mod Sempai
From: Brasov
Member No.: 23
QUOTE Fazele de genul asta mi se par PREA exagerate. De asta nu prea mi-a placut Love Hina - PREA SILLY!! Haha, vorbim totusi despre anime-uri! 1. Nu-mi (mai) plac anime-urile care au copii-eroi. 2. Se tipa extrem de multin majoritatea anime-urilor. 3. Accentul pus pe grafica/actiune, si nu pe calitatea scenariului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demona |
Jul 30 2005, 07:40 PM
|
your Worst Nightmare
Group: Members+
From: Hell
Member No.: 306
QUOTE(DMW @ Jul 30 2005, 05:10 AM) Demona, din pacate de multe ori si personajele pozitive au motive stupide pt ceea ce fac. ;) DMW, nu ma refeream neaparat la personajele pozitive. Shi alea negative. Acum depinde cum le ia fiecare, ca eu alea NEGATIVE pentru restul, le i-au POZITIVE shi invers, da` asta e "problema mea". Exemplu`: Wolf's Rain, Darcia, ii moare una bucata Hamona shi incepe ca istericu` sa se dea cu capu` de peretzi shi motiv mare bata pe restu`... In fine... :mellow: Tenshi, pe langa Cardcaptor Sakura mai exista inca un anime de genu`? :D ... j/k... Got it... bogdan, traiasca-tzi Evangelionu`... :lol:
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|