Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Canalul #ro-anime
MoonAngel |
Oct 18 2011, 09:43 PM
|
I'm a bitch and a lover.
Group: Members+
From: Bucuresti, RO
Member No.: 5.813
QUOTE(Ranma-kun @ Oct 12 2011, 01:35 PM) Te referi cumva la http://anime.md . Am dat de ei candva prin 2002-2003, nu mai tin minte ce pe canal stateau. Yep, ăla era. :D Eu mi-am amintit că îl mai am pe unul de acolo pe msn messenger. Carrot parcă. :lol:
|
|
|
|
|
|
|
quite_silent |
Aug 4 2012, 06:56 PM
|
Advanced Member
Member No.: 11.039
Am incercat sa ma conectez si eu, dar sunt putin cam confuz momentan.
De cateva zile, am decis sa trec pe Ubuntu, permanent. Nu regret deloc momentan. Problema e ca dupa ce m-am conectat pe irc...nu vad nimic :| Cred ca are un bug ceva Empathy momentan ( cu el ma conectez si la yahoo, msn, google, orice :P ) si n-as vrea sa renunt la el.
Daca, din intamplare, mai foloseste cineva Ubuntu, poate ma puteti lamurii si pe mine ce si cum. Daca nu imi dau seama singur, that is :P
|
|
|
|
|
|
|
Reactive |
Aug 4 2012, 11:12 PM
|
Cristian Botea
From: Bucuresti
Member No.: 3.307
QUOTE(quite_silent @ Aug 4 2012, 07:56 PM) Am incercat sa ma conectez si eu, dar sunt putin cam confuz momentan. De cateva zile, am decis sa trec pe Ubuntu, permanent. Nu regret deloc momentan. Problema e ca dupa ce m-am conectat pe irc...nu vad nimic :| Cred ca are un bug ceva Empathy momentan ( cu el ma conectez si la yahoo, msn, google, orice :P ) si n-as vrea sa renunt la el. Daca, din intamplare, mai foloseste cineva Ubuntu, poate ma puteti lamurii si pe mine ce si cum. Daca nu imi dau seama singur, that is :P N-am mai folosit Ubuntu de ceva vreme, dar poti incerca sa folosesti Xchat sau Smuxi, ambele sunt destul de usor de folosit. Din pacate Empathy ca si Pidgin nu prea le are cu protocolul de irc. Daca vrei sa te arunci la chestii mai complicate, instaleaza wine si ruleaza mIRC sau HexChat (o varianta mai updatata de Xchat pentru Windows).
|
|
|
|
|
|
|
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|