Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
Desktop-uri
|
|
|
z-kun |
Apr 29 2005, 12:47 PM
|
Advanced Member
Group: Members+
From: Kyoto, JP
Member No.: 3
Cu ploaia asta de 'cel mai' sunt curios cam ce desktop are fiecare dintre voi. Nu este neaparat vorba de un concurs, ci numai de a arata cam cum arata desktopul/backgroundul pe care-l vezi in fiecare zi.
Al meu este acesta, imaginea este micsorata, dati click pe el pentru full size [1400x1050] unde am deschis si un irc client. Acesta este main workspace, mai am alte 6 workspace-uri in paralel, in fiecare deschid cate ceva: browser, code editor, mplayer, ftp, etc. In dreapta am butoanele pentru diferite programe, icon-urile fiind diferite personificari anime ale programelor sau OSuri gasite pe net, i.e: blonda este firefox-ko, dedesubt thunderbird-ko etc. Dreapta jos e gkrellm cu deferitele monitoare de CPU, disk activity, network, free HDD space, unread mail, battery and my personal favourite: moonphase.
wallpaperul este din saikano (saishuuheiki kanojo): Chise-chan /^_^
[img]http://naruu.rdsbv.ro/aya/p1mp_bg_screen_small.jpg[/img]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asahel |
Apr 30 2005, 05:50 PM
|
Innocent Sinner
Group: Members
From: mai mult acolo decat aici
Member No.: 209
Asta e wallpaperul meu preferat, la care tot revin cam din doua in doua luni XDD; pacat ca nu-mi amintesc de unde l-am luat.
Obisnuiesc sa-mi asortez icoanele, skin-urile winamp-ului si themes-urile windows cu backgroundul momentului :D
Icoana de admin (windows accounts) cred ca-i "furata" de la cineva de pe forum..again, nu-mi aduc aminte..si nici nu regret :D :D :D
LINK 1
LINK 2
|
|
zeri |
May 4 2005, 04:15 PM
|
Dreamer
Group: Admin
From: Bucuresti
Member No.: 14
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|