Chat | Coyotee: [23:59] cel mai probabil boti | spyderverr: [02:43] cauta lumea ceva prin post-urile vechi sau doar sta lumea online pe prima pagina? ) | spyderverr: [02:42] Total online: 288 | spyderverr: [02:42] cica: | dmf: [05:30] blast from the past | MC Hammer: | Silver.C: [21:49] desu | Urfe: [11:59] Ziua buna | MC Hammer: | Ranma-kun: [17:44] Desu |
| Arhiva |
|
|
Outline ·
[ Standard ] ·
Linear+
De Ce Ar Fi Nick-ul Tau Cel Mai Tare?, Cum ti-ai ales nick-ul?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kengo_fudoshin |
Jun 24 2005, 01:42 PM
|
kenkaku
Group: Members+
From: bukarest
Member No.: 1.522
slabutz-slabutz prieteni....., pai cu asta va mandritzi voi....., sa va explic eu o chestie tare:
KENGO - expert in tehnica sabiei
FUDOSHIN - "inima nepasatoare"; concept japonez care se ref la o stare a spiritului in care acesta nu este tulburat de nimc din ceea ce il inconjoara; este impasibilitatea totala a spiritului fatza de imprejurarile vietzii......; calificativ acordat samurailor care in sit de criza, lupta, primejdie, shi shtiu eu ce dezastre naturale, nu cunosteau frica, ramaneau calmi, impasibili, imperturbabili, actzionand fara ezitari shi cu determinare, hotarare, usw....
Musashi i-a dat denumirea de "iwa-no-mi" = corp ca o stanca .........;
daca nici asta nu e tare...., nu shtiu ce anume ar fi.................... 8)
|
|
|
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Track this topic
Receive email notification when a reply has been made to this topic and you are not active on the board.
Subscribe to this forum
Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.
Download / Print this Topic
Download this topic in different formats or view a printer friendly version.
|